Διαφημιστείτε στο workenter.gr Βρισκόμαστε στις πιο υψηλές θέσεις αναγνωσιμότητας μεταξύ των ελληνικών portal. Αξιοποιείστε αυτή την ευκαιρία, διαφημιστείτε εδώ.
Διορισμός Τώρα Μάθε πρώτος όλες τις προκηρύξεις του Δημοσίου που αφορούν την περιοχή και την ειδικότητά σου.
Με «κόφτες» έρχονται οι αυξήσεις που έχουν ανακοινωθεί στα επιδόματα από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ, με το επίδομα παιδιού να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά.
Τα νέα κριτήρια για να λάβουν το επίδομα οι δικαιούχοι θα αφορούν την κινητή και ακίνητη περιουσία, και σύμφωνα με τον φοροτεχνικό, Μαρίνο Αμπελιώτη υπάρχει κίνδυνος χιλιάδες δικαιούχοι να χάσουν το επίδομα.
Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν το επίδομα παιδιού
Όπως εξήγησε, υπάρχει περίπτωση κάποιος που έχει χαμηλά εισοδήματα φέτος να χάσει το επίδομα, επειδή μπορεί να έχει κληρονομήσει κάτι.
«Οι δικαιούχοι είναι 770.000. Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τους αριθμούς για την ακίνητη και ακίνητη περιουσία που θα βάλουν ως κριτήριο. Θα ανακοινωθεί στο επόμενο υπουργικό. Το υψηλό επίδομα θα δοθεί το 2025 αλλά τώρα θα δοθεί η δόση».