Τι γίνεται με τις προκηρύξεις ΟΣΕ και υπ. Ασύλου

Πότε η έκδοσή τους

Ολοκληρώνεται -επιτέλους- η... περιήγηση της προκήρυξης του ΟΣΕ (117 μόνιμοι) στις δημόσιες υπηρεσίες. Αν μπορούσε να... μιλήσει η προκήρυξη θα έλεγε τα εξής:

"Ετοιμάστηκε από το αρμόδιο τμήμα του ΟΣΕ, αγοράστηκε μηχανογραφικό σύστημα, αξίας 30.00 ευρώ για τη διενέργεια του διαγωνισμού, πήγε για έγκριση στο ΑΣΕΠ, πήρε την έγκριση από την Ανεξάρτητη Αρχή, πήγε στο γραφείο του υπουργού Μεταφορών, πήγε μετά για μια τελευταία ματιά στη Διεύυθυνση Διοικητικού του αρμόδιου του υπουργείου και μόλις χθες επέστρεψε στο ΟΣΕ για έκδοση".

Αυτός είναι ο λόγος καθυστέρησης της προκήρυξης, η οποία σύμφωνα με τη διαβέβαιωση αρμόδιων στελεχών του Οργανισμού θα εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες.

Σημειώστε ότι η διαδικασία θα γίνει εξ΄ ολοκλήρου από τον ΑΣΕΠ, χωρίς την παραμικρή συνδρομή του ΑΣΕΠ στην συγκέντρωση των αιτήσεων και την έκδοση αποτελεσμάτων.

Η προκήρυξη αφορά αποκλειστικά αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Για τη συγκεκριμένη προκήρυξη δεν υπάρχει ειδική εμπειρία.

Παράλληλα, σε φάση ανακοίνωση ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων βρίσκεται η προκήρυξη του υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου για την πρόσληψη 122 νέων υπαλλήλων.

Η ολιγοήμερη καθυστέρηση αυτής προκήρυξης οφείλεται στο γεγονός ότι -με βάση το νόμο για τις προσλήψεις- η περίληψη της προκήρυξης πρέπει να δημοσιευθεί σε δύο αθηναϊκές εφημερίδες. Μετά την τελευταία δημοσίευση θα δοθεί με ανακοίνωση του υπουργείου η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Διαβάστε επίσης:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram