Στο... μικροσκόπιο του υπουργείου Εσωτερικών 12.000 μόνιμες προσλήψεις (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Νέες θέσεις για όλα τα προσόντα και τις ειδικότητες

Στο... φουλ οι μηχανές του αρμόδιου υπουργείου Εσωτερικών για την υλοποίηση του προγραμματισμού νέων προσλήψεων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του workenter.gr, ειδικό τμήμα 25 υπαλλήλων, υπό την καθοδήγηση της γενικής γραμματέως Ανθρώπινου Δυναμικού του ΥΠ.ΕΣ. κ. Βιβής Χαραλαμπογιάννη, "χτενίζει" -στην κυριολεξία- όλες τις διαθέσιμες μόνιμες θέσεις σε ολόκληρο το Δημόσιο.

Είναι ενδεικτικό ότι τους τελευταίους μήνες το τμήμα της κ. Χαραλαμπογιάννη "ταυτοποίησε" 12.000 μόνιμες θέσεις, προκειμένου να καταλήξει στον αριθμό του μεγάλου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού.

Η "ταυτοποίηση" αυτή αφορούσε μόνιμες θέσεις που μπορούν να καλυφθούν -κυρίως- μέσω επιλαχόντων παλαιότερων διαγωνισμών ΑΣΕΠ, μετατάξεων κλπ.

Ο νέος αριθμός που προέκυψε, έπειτα από τις επεξεργασίες του ΥΠ.ΕΣ., θα είναι και ο τελικός που θα διατεθεί στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό.

Ταυτόχρονα, το αρμόδιο υπουργείο "κωδικοποιεί" όλες τις ενέργειες των προσλήψεων στη βάση του νέου νόμου 4765/2021.

Είναι βέβαιο, με βάση το κλίμα που εισπράττουμε από το γραφείο της γ.γ. Ανθρώπινου Δυναμικού του ΥΠ.ΕΣ., ότι το ΑΣΕΠ φέτος -και όχι μόνο- περίπου δεν θα... κάνει διακοπές!

Θα εκδίδονται συνεχώς προκηρύξεις τόσο για την πρόσληψη μονίμων όσο και εποχικών. Θερμό δεν αναμένεται μόνο το υπόλοιπο του καλοκαιριού αλλά και το Φθινόπωρο...

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram