Βίντεο: Η στιγμή της κατολίσθησης στον Μύρτο Κεφαλονιάς
Κατολίσθηση σημειώθηκε στην παραλία Μύρτος της Κεφαλονιάς, όταν βράχοι και χώματα αποκολλήθηκαν από την πλαγιά πάνω από την ακτή και κατέληξαν στην παραλία.
Η στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο, στο οποίο φαίνονται μεγάλοι βράχοι να πέφτουν, ενώ ένα πυκνό σύννεφο σκόνης καλύπτει την περιοχή.
Δείτε το βίντεο:
Παρότι εκείνη την ώρα υπήρχαν λουόμενοι στην παραλία, δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός ούτε προκλήθηκε ιδιαίτερη αναστάτωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρόμοια περιστατικά είναι συχνά στον Μύρτο. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχαν καταγραφεί νέες πτώσεις βράχων στην παραλία και τη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από λουόμενους.
Στο σημείο υπάρχει προειδοποιητική σήμανση που ενημερώνει τους επισκέπτες για τον κίνδυνο κατολισθήσεων.
- 59 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Έρχονται 3.265 μόνιμες προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου
- 1 ώρα πριν Συντάξεις Οκτωβρίου 2026: Πότε πάνε στα ΑΤΜ οι συνταξιούχοι – Αναλυτικά οι ημερομηνίες
- 2 ώρες πριν Ειδικό Εποχικό Βοήθημα ΔΥΠΑ: Ποιοι λαμβάνουν έως 1.438 ευρώ – Πώς γίνεται η αίτηση









