Νέο περιστατικό «Αυγενάκη» – Γαλάζιος βουλευτής απειλούσε και έβριζε κόσμο σε πανηγύρι
Το ένα μετά το άλλο βγαίνουν στη φόρα τα περιστατικά, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους Νεοδημοκράτες. Μια νέα καταγγελία γίνεται γνωστή για βουλευτή της ΝΔ, λίγες ώρες μετά το περιστατικό του Λευτέρη Αυγενάκη.
Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το newsbreak, το περασμένο Σάββατο, γαλάζιος βουλευτής προκάλεσε χαμό σε πανηγύρι, τρομάζοντας τους πολίτες που βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να αποχωρήσουν άρον άρον.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, βουλευτής χωρίς αιτία, άρχισε να εκτοξεύει ύβρεις και απειλές κατά προσώπων και έβαλε φωτιά σε τραπέζια! Μάλιστα, παρά τις προσπάθειες ατόμων από το περιβάλλον του να τον ηρεμήσουν, ο ίδιος συνέχιζε να απειλεί ακάθεκτος φωνάζοντας και επικαλούμενος την ιδιότητά του ως βουλευτής!
Διαβάστε επίσης:
- 7 λεπτά πριν Στους δρόμους οι οικοδόμοι – Συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος
- 8 λεπτά πριν Φωτιά στον Ασπρόπυργο
- 15 λεπτά πριν Σοκ για τα αναδρομικά: Έως και 50% κάτω τα ποσά μετά τις κρατήσεις


















