“Εμπόλεμη ζώνη”: Εντάσεις και συλλήψεις στη Νέα Φιλαδέλφεια
Σε 11 προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις το πρωί της Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.
Εντάσεις και συλλήψεις στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν από λίγη ώρα, αφού η αστυνομία «έπιασε» φερόμενους οπαδούς της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν συγκρούσεις μεταξύ των αρχών και των υπόλοιπων οπαδών που βρέθηκαν στο σημείο.
Όλα αυτά λίγα 24ωρα μετά την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν οι οπαδοί του «δικεφάλου» από Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο πλάι των οποίων τάχθηκαν και οπαδοί ελληνικής ομάδας.
Σημειώστε ότι πριν από λίγο γνωστοποιήθηκε η καταδρομική επίθεση σε καφετέρια δίπλα από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ένας εκ των συλληφθέντων για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας 7/8.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- 2 λεπτά πριν Σέρρες: Συνεχίζεται σήμερα (25/6) η δίκη για τη δολοφονία του 17χρονου Άγγελου – Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου
- 8 λεπτά πριν Εορτολόγιο: Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 25/6/2026
- 23 λεπτά πριν Καιρός αύριο Πέμπτη 25 Ιουνίου: Πού θα βρέξει και πού θα χτυπήσει 34άρι















