ΑΣΕΠ: "Κλείδωσαν" δύο ημερομηνίες για αιτήσεις (vid)

Τι πρέπει να κάνετε
Την αποκάλυψη δύο κρίσιμων ημερομηνιών για υποβολή αιτήσεων στο ΑΣΕΠ, έκανε πριν λίγες ώρες η Εργασία TV και το workenter.gr

Την αποκάλυψη δύο κρίσιμων ημερομηνιών για υποβολή αιτήσεων στο ΑΣΕΠ, έκανε πριν λίγες ώρες η Εργασία TV και το workenter.gr

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Η διαδικασία αφορά:

 • 283 μονίμους στο υπουργείο Παιδείας (3Κ/2022)
 • 120 στην ΕΛΣΤΑΤ και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (4Κ/2022)

Κριτήρια

Με συγκεκριμένα κριτήρια θα γίνει η επιλογή των διοριστέων. Για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ μετρούν ο τίτλος σπουδών, δεύτερος τίτλων σπουδών της ίδιας εκπαιδευτικής βαθμίδας, ενδεχόμενα μεταπτυχιακά, γνώση χειρισμού Η/Υ, εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης και γνώση ξένων γλωσσών.

Για την κατηγορία ΔΕ, μόρια διορισμού δίνουν ο βαθμός του τίτλου σπουδών, δεύτερος τίτλος σπουδών (αν υπάρχει), ξένη γλώσσα εμπειρία, γνώση χειρισμού Η/Υ.

Για την κατηγορία ΥΕ, οι υποψήφιοι αποκτούν μόρια από την οποιαδήποτε εμπειρία, την ηλικία, των αριθμό των ανηλίκων τέκνων και πολυτεκνική - τριτεκνική ιδιότητα, χρόνος ανεργίας.

Το πρώτο βήμα

Το πρώτο βήμα για την υποβολή αίτησης είναι η δημιουργία έγκυρου και σωστού Μητρώου. Το γεγονός ότι οι ημερομηνίες υποβολής αίτησης συμπίπτουν και δεδομένου ότι ο ηλεκτρονικός κόμβος του ΑΣΕΠ θα δεχτεί ιδιαίτερη πίεση, ξεκινήστε σήμερα, κάνοντας τον λογαριασμό σας στο ΑΣΕΠ (Μητρώο).

Πιθανά λάθη στο Μητρώο αφαιρούν μόρια διορισμού, παρότι η αίτηση μπορεί να είναι σωστή.

Κάντε τώρα Μητρώο

Το workenter.gr σας κάνει δώρο τη δημιουργία (ή την επικαιροποίηση) Μητρώου για τις δύο νέες προκηρύξεις μονίμων (3Κ/2022 και 4Κ/2022) του ΑΣΕΠ.

Αρκεί μία ετήσια συνδρομή, αξίας 30 ευρώ, στη συνδρομητική υπηρεσία ενημέρωσης "Διορισμός ΤΩΡΑ".

Εκδηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας για την προσφορά, κλείστε καλή σειρά προτεραιότητας.

Όσο πιο σύντομα πραγματοποιηθεί η δημιουργία και ο έλεγχος Μητρώου, τόσο καλύτερα, δεδομένου ότι η σελίδα του ΑΣΕΠ συχνά "πέφτει", λόγω υπερφόρτωσης.

Τι πρέπει να κάνετε

Οι ενδιαφερόμενοι για την προσφορά οφείλουν να κάνουν τα εξής:

1Εγγραφή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" του workenter.gr με ετήσια συνδρομή
2) E-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ"

Πώς κάνετε ετήσια συνδρομή 

 1. Ανοίγετε την κεντρική σελίδα του workenter.gr
 2. Πατάτε, πάνω δεξιά (εάν μπείτε από PC), την ένδειξη "workenter Υπηρεσίες"
 3. Συνεχίζετε, πατώντας πάνω δεξιά την ένδειξη "Εγγραφή"
 4. Μετά την εγγραφή, θα έρθει στο e-mail σας μήνυμα που θα λέει "Επιτυχής εγγραφή"
 5. Πατάτε τον ενεργό σύνδεσμο που λέει "Συνεχίστε για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας", όπως φαίνεται στο τέλος του e-mail.
 6. Μπαίνετε στη "Σύνδεση" και ξαναγράφετε το e-mail σας και τον κωδικό σας. Κλικάρετε το "Δεν είμαι ρομπότ" και πατάτε το κουμπί "Είσοδος"
 7. Μετά την ετήσια συνδρομή στέλνετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και τηλέφωνο.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα:

 • 211 9555 099
 • 211 9555 025
 • 211 9555 050
 • 211 9555 051

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram