ΑΣΕΠ: Έρχονται 3.367 μόνιμοι το επόμενο δίμηνο (8 προκηρύξεις)

Ολόκληρος ο σχεδιασμός της Ανεξάρτητης Αρχής - Το στάδιο έκδοσης κάθε διαγωνισμού
Δείτε τον σχεδιασμό του ΑΣΕΠ για τις επερχόμενες προκηρύξεις μονίμων τους επόμενους δύο μήνες

Έρχεται "θερμό φθινόπωρο" στις διαδικασίες πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο.

Μετά την προκήρυξη των 3.722 μονίμων στα νοσοκομεία, ετοιμάζονται να εκδοθούν, στις επόμενες 60 μέρες οκτώ διαγωνισμοί, εντός και εκτός ΑΣΕΠ.

Το workenter.gr καταγράφει τον σχεδιασμό της Ανεξάρτητης Αρχής και των φορέων, για την έκδοση 3.367 μονίμων θέσεων.

Σημειώστε τους διαγωνισμούς και τα δεδομένα που υπάρχουν, για κάθε έναν απ' αυτούς:

 • 71 μόνιμοι σε διάφορα Ασφαλιστικά Ταμεία και φορείς (8Κ/2022): Η προκήρυξη που γίνεται μέσω ΑΣΕΠ έχει, ήδη, δρομολογηθεί και θα είναι η επόμενη που θα δημοσιοποιηθεί. Έχει πάρει μάλιστα αριθμό έκδοσης. Για την συγκεκριμένη προκήρυξη δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες.
 • 72 θέσεις σε Επιμελητήρια: Ενισχύονται σημαντικοί φορείς του Δημοσίου, κυρίως με διοικητικούς υπαλλήλους, μηχανικούς και πτυχιούχους πληροφορικής. Το τελικό κείμενο της προκήρυξης, έχει πάρει το τελικό "οκ" των φορέων. Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες.
 • 128 θέσεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Η προκήρυξη αυτή αφορά αποκλειστικά πολιτικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, κυρίως διοικητικών υπαλλήλων. Η προκήρυξη έχει οριστικοποιηθεί από το ΑΣΕΠ και έχει πάρει πλέον σειρά έκδοσης. Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες.
 • 16 θέσεις στο υπουργείο Γεωργίας: Η "μικρή" προκήρυξη έχει ολοκληρωθεί από το ΑΣΕΠ και αναμένεται η έκδοση, σε χρόνο που θα επιλέξει η Ανεξάρτητη Αρχή. Αφορά ενίσχυση υπηρεσιών σε Έγγειες Βελτιώσεις. Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες.
 • 1.214 θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία: Έχει οριστικοποιηθεί ο αριθμός των θέσεων, σύμφωνα με την αποκάλυψη του workenter.gr. Η προκήρυξη αναμένεται να αποσταλεί περί τα τέλη Οκτωβρίου στο ΑΣΕΠ, για τελική επεξεργασία και έκδοση. Κάνει δεκτά όλα τα πτυχία. Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες.
 • 700 θέσεις στη Δικαστική Αστυνομία: Θα προσληφθεί αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό. Η διαδικασία πρόσληψης θα διεξαχθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης, χωρίς τη συνδρομή του ΑΣΕΠ. Η προκήρυξη με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αναμένεται να εκδοθεί τον Οκτώβριο. Η επιλογή των 700 μονίμων θα γίνει, με γραπτές εξετάσεις. Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες.
 • 1.049 θέσεις σε Δήμους, Περιφέρεις και άλλους φορείς: Πρόκειται για τον μεγάλο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό, η επεξεργασία του οποίου βρίσκεται, σε πλήρη εξέλιξη από το ΑΣΕΠ. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιήσει την προκήρυξη με ταυτόχρονη αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο περί τα τέλη Οκτωβρίου. Η έκδοσή της θα παρεβληθεί στον σχεδιασμό του ΑΣΕΠ, παρακάμπτοντας τον χρόνο έκδοσης οποιασδήποτε άλλης προκήρυξης "Κ". Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για τον μεγάλο διαγωνισμό.
 • 117 θέσεις στον ΟΣΕ: Η προκήρυξη μονίμων, έχει εγκριθεί από το ΑΣΕΠ και έχει αποσταλεί στον Οργανισμό για δημοσίευση. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε προγραμματίζεται, μετά την ολοκλήρωση της ΔΕΘ. Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες.

Πανελλήνιος γραπτός Διαγωνισμός

Ο πρώτος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός, προσελκύει το έντονο ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων.

Είναι η μοναδική ευκαιρία διορισμού για υποψηφίους ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, δεδομένου ότι ο επόμενος θα γίνει σε δύο χρόνια.

Το workenter.gr σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", προετοίμασαν μια σημαντική προσφορά: Την καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η εκπαίδευση που προσφέρουν το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" περιλαμβάνει:

 • Η ύλη όλων των μαθημάτων
 • Αναλυτικές σημειώσεις καθηγητών
 • Οnline tests για πρακτική εξάσκηση στα πρότυπα των γραπτών διαγωνισμών του ΑΣΕΠ
 • Εκπαιδευτικό υλικό (άρθρα, links, πίνακες κ.α.)
 • Πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό
 • Επιπλέον online tests
 • Πλήρης και ολοκληρωμένη προετοιμασία
 • "Ανοιχτή γραμμή" με τους καθηγητές (επικοινωνία μέσω email)

Εκπτώσεις

 • Έκπτωση 10% στην εγγραφή θα έχουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας "Διορισμός ΤΩΡΑ" που έχουν μηνιαία ή ετήσια συνδρομή έως 6/9/2022. Την ίδια έκπτωση θα έχουν όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στο "Διορισμό ΤΩΡΑ" από 7/9/2022 μέχρι την ημέρα εγγραφής στην πλατφόρμα της εκπαίδευσης.
 • Έκπτωση 10% για όσους έκαναν εγγραφή για την προκήρυξη 1Γ/2022 (γραπτός ΑΑΔΕ)

Κάντε τώρα προεγγραφή

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κάντε την προεγγραφή σας, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: [email protected] 

Στο θέμα του μηνύματος γράψτε τη λέξη "ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ" και στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.  

Με την έκδοση της προκήρυξης, όλοι όσοι έχουν κάνει προεγγραφή θα κληθούν πρώτοι, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, να κάνουν την επίσημη εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα υπάρχει σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram