ΑΣΕΠ 7Κ/2024: Περάσατε στο Β΄ Στάδιο; Στείλτε δικαιολογητικά - 1.113 μόνιμες πρόσληψεις
Προσοχή στην προθεσμία - Λήγει σε οκτώ μέρες


Ολοκληρώνεται σε οκτώ μέρες από σήμερα (στις 25/2) η διαδικασία της επίκλησης για την προκήρυξη μονίμων του ΑΣΕΠ με αριθμό 7Κ/2024. Όσοι υποψήφιοι πέρασαν στο Β΄ Στάδιο οφείλουν να στείλουν δικαιολογητικά έως την προαναφερόμενη ημερομηνία.
Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή δεν φανούν συνεπείς με το… ραντεβού του μόνιμου διορισμού, θα αποκλειστούν από τη συνέχεια της διαδικασίας. Και όπου συνέχεια, ο έλεγχος ουσίας και η έκδοση προσωρινών και οριστικών αποτελεσμάτων.

ΑΣΕΠ 7Κ/2024: Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι έλαβαν “σήμα” για επίκληση
Όσοι έχουν λάβει μήνυμα από το ΑΣΕΠ (email ή SMS) βρίσκονται μπροστά σε μια μοναδική ευκαιρία για μόνιμο διορισμό στον Δημόσιο.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΣΕΠ, δεν προβλέπεται άλλη προκήρυξη ΥΕ για το επόμενο εξάμηνο με αριθμό θέσεων αντίστοιχο της 7Κ/2024.
Η διαδικασία αποστολής των δικαιολογητικών ολοκληρώνεται στις 25 Φεβρουαρίου 2025 και πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας asep.gr.
Συγκρατήστε ότι:
- Το ηλεκτρονικό σύστημα του ΑΣΕΠ ενδέχεται να παρουσιάσει προβλήματα λόγω αυξημένου φόρτου την τελευταία στιγμή.
- Καμία επίκληση μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει παράταση, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να ολοκληρώσετε τη διαδικασία έγκαιρα.
Η επίκληση δικαιολογητικών είναι ουσιαστικά μια “μικρή” αίτηση που αφορά όσους έχουν περάσει στη δεύτερη φάση και έχουν αποκτήσει προβάδισμα για μόνιμο διορισμό.
Η σωστή υποβολή της επίκλησης είναι εξίσου σημαντική με την αρχική αίτηση, καθώς τυχόν λάθη ή παραλείψεις μπορεί να οδηγήσουν σε αποκλεισμό από τη διαδικασία.

Κάντε έγκυρη επίκληση με το workenter.gr
Η επίκληση των δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά στον κόμβο του ΑΣΕΠ (asep.gr).
Στείλτε ΤΩΡΑ email στο [email protected], γράψτε στο θέμα “ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 7Κ/2024” και στο κείμενο του μηνύματός σας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω του αυξημένου όγκου ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. Στείλτε email ΤΩΡΑ.
Όταν το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr φθάσει σε έναν συγκεκριμένο (και συνήθως προκαθορισμένο) αριθμό αιτημάτων θα σταματήσει να δέχεται άλλα αιτήματα για επίκληση στην 7Κ/2024.
Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και πολύ νωρίτερα από την επίσημη λήξη της προθεσμίας που έχει θέσει το ΑΣΕΠ, δηλαδή πολύ πριν από τις 25/2.