Χαραλαμπογιάννη: Σε χρόνους dt οι διορισμοί από την 1Γ/2025

Στο στούντιο της ERTNews ήταν καλεσμένη η υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη. Η αρμόδια υφυπουργός για θέματα προσλήψεων στο Δημόσιο δήλωσε ότι στόχος είναι ο άμεσος διορισμός των επιτυχόντων των διαγωνισμών.
«Στόχος είναι να καταφέρουμε να μηδενίσουμε τις καθυστερήσεις ακόμη και με τη βοήθεια της διαλειτουργικότητας, ούτως ώστε μέσα σε ένα εξάμηνο, ιδανικά μετά την προκήρυξη, οι άνθρωποι να κάθονται στις θέσεις».
Μιλώντας για τόσο για τον 1ο όσο και για τον 2ο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και τις αλλαγές που έχουν γίνει δήλωσε ότι στόχος ήταν να γίνονται πιο γρήγορα οι προσλήψεις.
Β. Χαραλαμπογιάννη: Δημιουργούμε δεξαμενή υποψηφίων
«Αντιστρέψαμε τη διαδικασία. Επί της ουσίας δημιουργούμε μια δεξαμενή ανθρώπων που έχουν δώσει τον διαγωνισμό και είμαστε σίγουροι ότι είναι οι καταλληλότεροι για να εισέλθουν στο δημόσιο» ανέφερε η υφυπουργός Εσωτερικών τονίζοντας ότι «μόλις βγει ο προγραμματισμός των προσλήψεων θα μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την εκάστοτε θέση».
Μόλις χθες (12/5) το workenter.gr είχε σχετικό ρεπορτάζ για το πόσο σύντομοι θα είναι οι χρόνοι διεκπεραίωσης του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (δείτε ΕΔΩ).
Β. Χαραλαμπογιάννη: 12.000 μόνιμες θέσεις για τους επιτυχόντες του 1ου πανελλήνιου
Όσον αφορά τι θα γίνει με τους επιτυχόντες του προηγούμενου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ απάντησε: «Από τον πανελλήνιο προηγούμενο γραπτό διαγωνισμό έχουν απορροφηθεί οι 5.000 που εκδήλωσαν ενδιαφέρον σε σύνολο 6.000 θέσεων. Έχουμε και άλλες 6.000 θέσεις που τρέχουν αυτή τη στιγμή τεχνολογικής εκπαίδευσης και άλλες 2.000 πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Συνολικά 12.000 θέσεις έχουν διατεθεί για τους επιτυχόντες του προηγούμενου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού».
Μάλιστα, όπως είπε στο ΕΡΤΝews οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι, οι οποίοι πέρασαν την προηγούμενη διαδικασία θα μπορέσουν να συμμετάσχουν για τις κενές θέσεις που θα μείνουν από την ΑΔΑΕ και από τη ΜΟΔ.
Προσοχή! Κλείνουν οι αιτήσεις για τον 2ο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό
Όπως γίνεται σαφές με τον πλέον επίσημο τρόπο, από την ίδια την υφυπουργό Εσωτερικών, όλοι οι πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ που επιθυμούν μόνιμη πρόσληψη στο Δημόσιο οφείλουν να κάνουν αίτηση στην προκήρυξη 1Γ/2025 και να συμμετάσχουν στον 2ο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό προκειμένου να ενταχθούν στη “δεξαμενή” των υπό διορισμό υποψηφίων.
Προσοχή στην προθεσμία: Για να μπορέσετε να προσέλθετε στα εξεταστικά κέντρα του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση στον κόμβο του ΑΣΕΠ έως αύριο, 14 Μαϊου 2025.
Δείτε: “ΤΕΛΟΣ οι προκηρύξεις “Κ” (με μόρια) για ΠΕ-ΤΕ – Έγγραφο“
Ξεκινήστε τώρα έξυπνη προετοιμασία.
Προκήρυξη 1Γ/2025 – 2ος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ
Είσαι πτυχιούχος ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γίνε διοριστέος
Προτεινόμενα πακέτα προετοιμασίας:
SMART PACK
€350
ΕΞΥΠΝΗ-ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΗ e-learning προετοιμασία για την 1Γ/2025
- ΕΞΥΠΝΗ e-learning προετοιμασία και για τις δύο ενότητες (ΓΝΩΣΕΙΣ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)
- Ύλη και για τις 12 θεματικές ενότητες (7 ΓΝΩΣΕΩΝ & 5 ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ)
- Έως 3.000 online τεστ με διαβάθμιση δυσκολίας
- CAT Tests για την ενότητα Δεξιοτήτων & Εργασιακής Αποτελεσματικότητας
- 150 σελίδες συνοπτικές σημειώσεις από πανεπιστημιακούς για κάθε μια από τις δύο ενότητες
- Ειδικό software καταγραφής προόδου του υποψηφίου για επίδοση άνω του 85%
- Ερωτήσεις Μητρώου Θεμάτων ΑΣΕΠ με επεξηγήσεις στις δύσκολες, αμφίσημες ή παραπλανητικές ερωτήσεις που θα βοηθήσουν την εμπέδωση της σωστής απάντησης
- ΣΥΝΕΧΗΣ αναβάθμιση & ενημέρωση της πλατφόρμας μέχρι την ημερομηνία των εξετάσεων
- Τεστ Προσομοίωσης των εξετάσεων, εμπλουτισμένα συνεχώς με τεθέντα θέματα προηγούμενων ημερών
(Το πακέτο SMART PACK είναι ιδανικό για υποψηφίους που δεν έχουν πολύ χρόνο για προετοιμασία)
FULL PACK
€500
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ e-learning προετοιμασία για την 1Γ/2025 με επιπλέον υλικό και διαλέξεις
- ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ e-learning προετοιμασία και για τις δύο ενότητες (ΓΝΩΣΕΙΣ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)
- Ύλη και για τις 12 θεματικές ενότητες (7 ΓΝΩΣΕΩΝ & 5 ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ)
- Έως 3.000 online τεστ με διαβάθμιση δυσκολίας
- CAT Tests για την ενότητα Δεξιοτήτων & Εργασιακής Αποτελεσματικότητας
- 150 σελίδες συνοπτικές σημειώσεις από πανεπιστημιακούς για κάθε μια από τις δύο ενότητες
- Ειδικό software καταγραφής προόδου του υποψηφίου για επίδοση άνω του 85%
- Ερωτήσεις Μητρώου Θεμάτων ΑΣΕΠ με επεξηγήσεις στις δύσκολες, αμφίσημες ή παραπλανητικές ερωτήσεις που θα βοηθήσουν την εμπέδωση της σωστής απάντησης
- ΣΥΝΕΧΗΣ αναβάθμιση & ενημέρωση της πλατφόρμας μέχρι την ημερομηνία των εξετάσεων
- Τεστ Προσομοίωσης των εξετάσεων, εμπλουτισμένα συνεχώς με τεθέντα θέματα προηγούμενων ημερών
- Πρόσθετο Εκπαιδευτικό Υλικό από Πανεπιστημιακή Βιβλιογραφία
- Επιπλέον Online Tests
- Δυνατότητα Επικοινωνίας με Καθηγητές μέσω email
- ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Ζωντανό Πρόγραμμα με Ειδικούς Καθηγητές ASEP-40-DEXIOTHTES, 40 ωρών, Σ/Κ, αξίας 390€!
(Το πακέτο FULL PACK προτείνεται για υποψηφίους που μπορούν να διαθέσουν επαρκή χρόνο σε καθημερινή βάση)
Πώς θα αποκτήσετε τα πακέτα
Στείλτε email στο [email protected], και σημειώστε το πακέτο που επιθυμείτε (SMART ή FULL), το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας.
Τηλέφωνο: 211 9555 025, 099, 050 (690 8532 556)
- 44 λεπτά πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 1 ώρα πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 2 ώρες πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια

















