ΣΟΚ με…νέο «Κωσταλέξι» στην Καλαμάτα – Είχαν την κόρη τους σε κλουβί επτά χρόνια!
Νέα υπόθεση που θυμίζει “Κωσταλέξι” έρχεται στη δημοσιότητα. Μια 29χρονη κοπέλα στην Καλαμάτα κρατείται από τους θετούς γονείς της σε κλουβί. Σε βίντεο που ανήρτησαν οι ίδιοι οι γονείς της φαίνεται το κορίτσι να ζει μέσα σε κλουβί από παλέτες, στο σπίτι τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, το ζευγάρι είχε υιοθετήσει την 29χρονη από όταν ήταν μωρό λίγων μηνών.
Το 2017 η κοπέλα φέρεται να εμφάνισε σοβαρό ψυχοσωματικό πρόβλημα και οι γονείς της αποφάσισαν να την περιορίσουν μέσα στο κλουβί, προκειμένου να μην κάνει κακό στον εαυτό της, αλλά και τους γύρω της.
«Κωσταλέξι» στην Καλαμάτα
Στο βίντεο που ανήρτησε η μητέρα της ακούγεται να της μιλάει με τρυφερότητα, με την 29χρονη, όμως, να της απαντάει πετώντας της πράγματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γονείς δημοσιοποίησαν το βίντεο θέλοντας να ζητήσουν βοήθεια από την Πολιτεία, προκειμένου να τη βοηθήσουν.
Διαβάστε επίσης:
- Σχινιάς: Θρίλερ με τη σορό και το βαρίδι – Είχε τατουάζ που «παραπέμπει σε γνωστή ομάδα»
- Πυροβολισμοί σε καφέ στον Άγιο Παντελεήμονα
- Πότε υποχωρεί ο Καύσωνας – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» 39άρια
- 14 λεπτά πριν Μύκονος: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ για κύκλωμα ναρκωτικών – 5 συλλήψεις
- 52 λεπτά πριν Ραφήνα: 3ωρη στάση εργασίας στα πλοία στις 26 Ιουνίου – Στους δρόμους οι ναυτεργάτες για τα πληρώματα
- 1 ώρα πριν Πλεύρης: Ξεκινά η απέλαση μετανάστη μετά από κάλεσμα για παράνομη μετάβαση στο Ναύπλιο
















