Πέθανε ο 19χρονος που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Πέθανε ο 19χρονος που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, διασκέδαζε με την οικογένεια του 19χρονος, όταν το παιχνίδι στο οποίο βρισκόταν έσπασε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός από τη Βέροια, ο οποίος παραθέριζε στη Χαλκιδική με την οικογένειά του, επισκέφτηκε το βράδυ της Δευτέρας το λούνα παρκ για να διασκεδάσει και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, όταν έσπασε το παιχνίδι περιστρεφόμενες καρέκλες, στο οποίο βρισκόταν.

 Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 19χρόνο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπίστωσαν οι γιατροί ότι ήταν ήδη αργά και ο 19χρονος είχε καταλήξει.

Ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα από το ΑΤ Κασσανδρείας και θα πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: ΑΣΕΠ 5Κ/2024: Μόνιμη πρόσληψη στο Δημόσιο με οποιοδήποτε πτυχίο ΑΕΙ

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr