Να η ευκαιρία: Γραπτές εξετάσεις για αποφοίτους Λυκείου

Η μεγάλη ευκαιρία για μόνιμο διορισμό στο Δημόσιο -ίσως στην καλύτερη υπηρεσία του- έχουν οι απόφοιτοι Λυκείου μέσω γραπτών εξετάσεων.
Στην διαδικασία συμμετέχουν απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με οποιοδήποτε τίτλο σπουδών. Δηλαδή απολυτήριο οποιοδήποτε τίτλου Λυκείου ή δίπλωμα πιστοποιημένου ΙΕΚ.
Οι εξετάσεις αφορούν τις θέσεις γραμματέων στα Δικαστήρια. Πρόκειται για θέσεις καλά αμειβόμενες με υψηλά επιδόματα. Προσφέρονται θέσεις σε όλη τη χώρα, εκεί οπού υπάρχουν έδρες Δικαστηρίων.
Οι εξετάσεις γίνονται εκτός ΑΣΕΠ με ευθύνη της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (ΕΣΔΙ).
Πότε οι εξετάσεις;
Οι εξετάσεις θα γίνουν τον Ιούνιο. Οι υποψήφιοι εξετάζονται σε απλά μαθήματα, με τον χρόνο αν ξεκινήσουν άμεσα, να είναι επαρκής για την προετοιμασία τους.
Η σχετική προκήρυξη θα βγει τις επόμενες μέρες ωστόσο όπως έχει δημοσιοποιήσει το workenter.gr είναι γνωστά όλα τα στοιχεία του νέου διαγωνισμού.
Αυτό είναι το κέρδος για τους υποψηφίους που ξεκινούν τώρα την προετοιμασία τους.
Άλλωστε η έκδοση της προκήρυξης θα γίνει κοντά στον χρόνο των εξετάσεων και ουσιαστικά χρησιμεύει για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής.
Ξεκινήστε τώρα με το workenter.gr και την “Επίγνωση”
Το workenter.gr έχει επιλέξει, εδώ και χρόνια, ως στρατηγικό συνεργάτη το εκπαιδευτικό κέντρο “Επίγνωσις” για την προετοιμασία των υποψηφίων στα πρότυπα της Εθνικής Σχολικής Δικαστικών Λειτουργών.
Στις περσινές εξετάσεις της ΕΣΔΙ, η “Επίγνωσις” σημείωσε τεράστια επιτυχία δεδομένου ότι το 1/3 των επιτυχόντων, εμπιστεύτηκαν σε αυτήν την προετοιμασία τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο καλύτερος μέσος όρος επίδοσης στα μαθήματα προήλθε από υποψήφια, η οποία είχε προετοιμαστεί μαζί μας. Πλέον, υπηρετεί σε δικαστήριο της χώρας.
Αρχίστε χωρίς χρονοτριβή την προετοιμασία σας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
To workenter.gr προσφέρει ολιγάριθμες θέσεις σε εξαιρετική τιμή. Αυτός είναι ο λόγος που ενδιαφερόμενοι οφείλουν να σπεύσουν και να ξεκινήσουν την προετοιμασία.
Η αξία του προγράμματος προετοιμασίας για τις εξετάσεις της ΕΣΔΙ ανέρχεται στην εφάπαξ τιμή των 300 ευρώ.
Πώς θα το αποκτήσετε;
1) Στείλτε email στη διεύθυνση [email protected] με θέμα “ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ“. Σημειώστε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και οπωσδήποτε τη βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ).
2) Οι υπηρεσίες του workenter.gr θα σας απαντήσουν άμεσα, στέλνοντάς σας λογαριαμσό IBAN για την κατάθεση των χρημάτων (300 ευρώ).
3) Στέλνετε στο [email protected] το αποδεικτικό κατάθεσης του καθαρού ποσού των 300 ευρώ.
4) Μετά την αποστολή του αποδεικτού κατάθεσης λαμβάνετε άμεσα στο email σας ενεργό link της πλατφόρμας εκπαίδευσης και μοναδικό κωδικό (password) για να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση γύρω από το πρόγραμμα προετοιμασίας που αφορά τον γραπτό διαγωνισμό για την πρόσληψη 225 μονίμων γραμματέων στα δικαστήρια όλης της χώρας, μη διστάσετε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:
- 211 9555 025
- 211 9555 099
- 690 8532 556 (από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ)
Σημαντικό:
Όσοι υποψήφιοι επιλέξουν να κάνουν την προετοιμασία τους με το workenter.gr και την “Επίγνωση” θα ενημερωθούν με e-mail για το πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη και το πότε ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής στον γραπτό διαγωνισμό.
- 16 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 1 ώρα πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 2 ώρες πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα

















