Ηλεία: Του πάτησε το πόδι στον γάμο και εκείνος την ξυλοφόρτωσε μπροστά στους καλεσμένους!
Ένα ακόμα περιστατικό έμφυλης βίας σημειώθηκε στην Ηλεία και μάλιστα κατά τη διάρκεια γάμου ζευγαριού, εντός της εκκλησίας. Συγκεκριμένα, σε μεγάλο δήμο του νομού, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου του γάμου ζευγαριού που την ίδια μέρα βάφτιζε και το παιδί του, ο παπάς έψαλε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα».
Σε εκείνο το σημείο η νύφη, πάτησε το πόδι του γαμπρού ο οποίος δε δίστασε να τη χαστουκίσει μπροστά σε όλο τον κόσμο.
Κάλεσαν την αστυνομία αλλά δεν προχώρησαν σε καταγγελία
Σύμφωνα με πληροφορίες του protinews, άμεσα αντέδρασαν οι καλεσμένοι αλλά και ο ιερέας, ο οποίος δεν πίστευε αυτό που συνέβη εντός της εκκλησίας. Άμεσα κλήθηκε στον ιερό ναό η αστυνομία. Η νύφη, ωστόσο, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία και να προχωρήσει κανονικά με τον γάμο αλλά και τη βάφτιση του παιδιού τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι, και οι καλεσμένοι που έγιναν μάρτυρες του περιστατικούς ενδοοικογενειακής βίας παρευρέθηκαν στο τραπέζι που ακολούθησε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
Διαβάστε επίσης: ΑΣΕΠ 5Κ/2024: Αιτήσεις τώρα για 138 μόνιμες προσλήψεις σε 13 φορείς του Δημοσίου
- 8 λεπτά πριν Απεργία σήμερα (24/6) σε Τουρισμό και Οικοδομή: Τι διεκδικούν χιλιάδες εργαζόμενοι – Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα
- 13 λεπτά πριν ΑΑΔΕ: Τι αλλάζει στα τιμολόγια καυσίμων από το 2027
- 19 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: 22 δωρεάν online σεμινάρια τον Ιούλιο για δουλειά, βιογραφικό και συνέντευξη


















