Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Τώρα είναι η ευκαιρία, η επόμενη σε δύο χρόνια

Η σωστή προετοιμασία φέρνει μόνιμο διορισμό
Κάντε την αίτησή σας με το workenter.gr

Μόνο όσοι πετύχουν στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2022 θα "δουν" μόνιμο διορισμό.

Μόνο αυτοί θα μπορούν να συμμετάσχουν στις προκηρύξεις που θα εκδώσουν οι φορείς (υπουργεία, δήμοι, περιφέρειες, οργανισμοί).

Να το διευκρινίσουμε: Για την επόμενη διετία οι διαγωνισμοί για πρόσληψη πτυχιούχων στο Δημόσιο θα είναι "κλειστοί" και θα αφορούν μόνο τους επιτυχόντες της 2Γ/2022, δηλαδή μόνο όσους έπιασαν τη βάση (55 μονάδες) σε κάθε μάθημα στις γραπτές εξετάσεις.

Σε όλους τους άλλους υποψηφίους ΔΕΝ θα επιτραπεί η συμμετοχή τους σε προκηρύξεις μονίμων.

Αυτή είναι η ουσία του νέου συστήματος μόνιμων προσλήψεων για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Η ύλη του διαγωνισμού είναι συγκεκριμένη, περιλαμβάνει 17 ενότητες και εμπεριέχεται σε σχετική βιβλιογραφία.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε δύο μαθήματα το πρώτο εκ των οποίων έχει δέκα ενότητες και το δεύτερο, το οποίο έχει και το τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας, επτά.

Οι εξετάσεις θα γίνουν κατά τα πρότυπα των πανελλαδικών για τους μαθητές, τα θέματα θα εκδοθούν από την Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (ΚΕΔ) και θα μεταδοθούν αμέσως με το νέο υπερσύγχρονο σύστημα Ασφαλούς μετάδοσης (ΣΑΜ) θεμάτων του υπουργείου Παιδείας.

Είναι φανερό ότι όσοι πιάσουν τη βαθμολογική βάση στα δύο μαθήματα θα βρεθούν με... το ένα πόδι σε δημόσια υπηρεσία ως μόνιμοι υπάλληλοι.

Οι θέσεις οι οποίες θα δοθούν για τους επιτυχόντες μόνο για το 2023 σε υπουργεία, δήμους, περιφέρειες και οργανισμούς θα είναι περίπου 6.000.

Το workenter.gr σας προτείνει να αξιοποιήσετε την ευκαιρία της σωστής προετοιμασίας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Σας προσφέρουμε - σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις"- περιορισμένο αριθμό θέσεων για προετοιμασία στα πρότυπα του ΑΣΕΠ και τιμές 300 ευρώ, ή 400 ή 500 ευρώ (ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε).

Σε αυτή την προετοιμασία δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο πρωτοεμφανιζόμενο τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας το οποίο έχει συγκεκριμένη ύλη και απαιτεί ιδιαίτερη εξάσκηση για να απαντηθούν τα ερωτήματα πολλαπλών επιλογών που θα τεθούν. Είναι σημαντικό ότι η "Επίγνωσις" εξειδικεύεται στο συγκεκριμένο τεστ.

Με τη συγκεκριμένη προετοιμασία δίνεται δωρεάν βιβλιογραφία, καλύπτεται ολόκληρη η ύλη και για τις 17 ενότητες, με επίκαιρες σημειώσεις καθηγητών, γίνονται συνεχή τεστ για την εμπέδωση της ύλης, τα οποία ο υποψήφιος μπορεί να επαναλάβει για να διαπιστώσει την πρόοδό του, ενώ παράλληλα μπορούν να υποβληθούν ερωτήματα και να απαντηθούν από τους καθηγητές.

Σημειώστε ότι, η πλατφόρμα εκπαίδευσης είναι ανοιχτή όλο το 24ωρο.

Η κοινή πρωτοβουλία workenter.gr - "Επίγνωσις" αντιλαμβάνεται τις οικονομικές δυσκολίες των ημερών και προσφέρει:

  1. Έκπτωση 10% στις τιμές του πακέτου για όσους έκαναν προετοιμασία μαζί μας για τον διαγωνισμό της ΑΑΔΕ (1Γ/2022). Έκπτωση 10% σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στο σύστημα ενημέρωσης "Διορισμός ΤΩΡΑ" με ετήσια συνδρομή. Η έκπτωση γίνεται αυτόματα με τη χρησιμοποίηση του ίδιου email που χρησιμοποιήθηκε για την ΑΑΔΕ ή τον "Διορισμό ΤΩΡΑ".
  2. Δωρεάν δημιουργία Μητρώου το οποίο χρειάζεται στη δεύτερη φάση για τον διορισμό, όταν δηλαδή οι επιτυχόντες θα επιλέξουν τις θέσεις του φορέα που επιθυμούν πρόσληψη. Σε αυτή τη δεύτερη φάση, δηλαδή της επιλογής θέσεων, το Μητρώο θα περιλαμβάνει τις προσαυξήσεις μορίων που θα προστεθούν στη βαθμολογία των γραπτών εξετάσεων.

Οι προσαυξήσεις αυτές προκύπτουν από τυχόν μεταπτυχιακά, ξένη γλώσσα, εντοπιότητα, οποιαδήποτε εμπειρία. Αυτές οι ιδιότητες θα πρέπει δηλωθούν στο Μητρώο.

Σημαντικό: Όποιος έχει τις ιδιότητες τις δηλώνει. όσοι δεν τις έχουν δεν "κόβονται" από τη διδικασία πρόσληψης, απλώς δεν έχουν παραπάνω μόρια.

Κάντε τώρα εγγραφή, αξιοποιήστε τη μοναδική ευκαιρία

Ξεκινήστε την προετοιμασία για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2Γ/2022).

To workenter.gr σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", προσφέρουν περιορισμένο αριθμό θέσεων ποιοτικής προετοιμασίας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η προετοιμασία, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, περιλαμβάνει:

Κάντε τώρα εγγραφή

Κάντε τώρα εγγραφή στο πρόγραμμα περιορισμένων θέσεων πλήρους προετοιμασίας για όλα τα μαθήματα και τις 17 ενότητες της ύλης στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Τα πακέτα είναι:

  • Basic: 300 ευρώ
  • Dynamic: 400 ευρώ
  • Full Pack: 500 ευρώ

Κάντε τώρα εγγραφή ΕΔΩ

Ανοίγει το σύστημα ΑΣΕΠ για αιτήσεις

Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων αρχίζει στις 2 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 του ίδιου μήνα.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και αφορά υποψηφίων των βαθμίδων εκπαίδευσης ΠΕ και ΤΕ.

Κάντε την αίτησή σας με το workenter.gr

Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr αναλαμβάνει να κάνει την αίτησή σας έγκυρα και ορθά για τη συμμετοχή σας στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (2Γ/2022).

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2Γ/2022" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και την βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ ή ΤΕ).

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050
  • 211 9555 022

Πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram