Γραπτός ΑΣΕΠ: 47-48.000 αιτήσεις, μεγάλες πιθανότητες διορισμού
(Upd) Το ΑΣΕΠ με επίσημη ανακοίνωσή του, που εξέδωσε στις περίπου 14:20, έκανε γνωστό τον επίσημο αριθμό συμμετοχών.
Λίγο πάνω από 47.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν για τον 2ο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
Η εξέλιξη αυτή πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες επιτυχίας (και διορισμού) των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις γραπτές εξετάσεις της 1Γ/2025.
Η πιθανότητα επιτυχίας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη εάν συνυπολογισθούν:
- Η αναμενόμενη αποχή από τις εξετάσεις όπως συμβαίνει σε όλους τους γραπτούς διαγωνισμούς του Δημοσίου
- Η διάθεση 15.000 μονίμων θέσεων για τους υποψηφίους που θα κάτσουν στα θρανία
Όλα τα παραπάνω συνάγουν στο εξής: Η σοβαρή, εύστοχη και έξυπνη προετοιμασία οδηγεί τους υποψηφίους στον μόνιμο διορισμό.
Ο χρόνος είναι επαρκής για αυτού του είδους την προετοιμασία δεδομένου ότι το πλαίσιο των εξετάσεων είναι πλέον συγκεκριμένο: Δύο μαθήματα με ερωτήματα multiple choice.
Ιδιαίτερα το δεύτερο μάθημα (δεξιότητες και εργασιακή αποτελεσματικότητα) είναι αυτό που θα κρίνει τον διορισμό.
Γραπτός ΑΣΕΠ: Η μικρότερη συμμετοχή που έχει καταγραφεί ποτέ
Εν αναμονή και της επίσημης ανακοίνωσης του ΑΣΕΠ, σήμερα το μεσημέρι (16/5), είναι η μικρότερη συμμετοχή που έχει καταγραφεί ποτέ σε πανελλήνιους γραπτούς διαγωνισμούς του Δημοσίου.
Στην πραγματικότητα, αφαιρουμένης της αναμενόμενης αποχής και των υποψηφίων που θα πάνε απροετοίμαστοι στον διαγωνισμό, διαμορφώνεται η πλέον ευνοϊκή αναλογία μεταξύ θέσεων διορισμού και υποψηφίων.
Τέτοια πιθανότητα επιτυχίας δεν έχει διαμορφωθεί ποτέ σε κανέναν διαγωνισμό του Δημοσίου είτε με γραπτό διαγωνισμό είτε με μόρια “Κ”.
Ξεκινήστε τώρα έξυπνη και εύστοχη προετοιμασία. Ο δρόμος για τον μόνιμο διορισμό είναι πλέον ορθάνοιχτος!
- 10 λεπτά πριν Ενοίκια χωρίς φόρο για τρία χρόνια: Ποιοι ιδιοκτήτες ενδέχεται να πάρουν νέα παράταση
- 19 λεπτά πριν Οι νέες ρυθμίσεις για χρέη με απλά παραδείγματα
- 23 λεπτά πριν Νέο πλαίσιο για την επαγγελματική ασφάλιση μέσα στο καλοκαίρι








