Γραπτός ΑΣΕΠ: 10 βήματα για το διορισμό – Όσα πρέπει να ξέρετε

Γραπτός ΑΣΕΠ: 10 βήματα για το διορισμό – Όσα πρέπει να ξέρετε

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δέκα βήματα για τον διορισμό μέσω του 2ου Πανελλήνιου Γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ (Προκήρυξη 1Γ/2025).

Τα περισσότερα από αυτά τα βήματα αφορούν το ΑΣΕΠ και τα λιγότερα τους υποψηφίους. Ωστόσο, οι χιλιάδες ενδιαφερόμενοι του 2ου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ πρέπει να γνωρίζουν ολόκληρη τη διαδικασία.

Σημειώστε ότι αυτή η διαδικασία θα απαιτήσει πολύ λιγότερο χρόνο από τον 1ο Πανελλήνιο Γραπτό ΑΣΕΠ, δεδομένου ότι σχεδόν όλες οι διαδικασίες θα γίνουν ηλεκτρονικά.

Γραπτός ΑΣΕΠ: Ποια είναι τα 10 βήματα

Τα δέκα βήματα μέχρι το διορισμό είναι τα εξής:

  • Υποβολή αίτησης συμμετοχής στον διαγωνισμό από 29 Απριλίου έως 14 Μαΐου.
  • Κλείσιμο ραντεβού για την γραπτή εξέταση. Το ΑΣΕΠ για το ραντεβού θα δημιουργήσει ειδικό ηλεκτρονικό ημερολόγιο που θα είναι διαθέσιμο στους υποψηφίους μετά την υποβολή των αιτήσεων. Σε αυτό οι υποψήφιοι θα κλείνουν ημερομηνία και ώρα εξέτασης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τον παλαιότερο τρόπο κλεισίματος ραντεβού επί covid στο εμβολιαστικό κέντρο. Το ΑΣΕΠ έχει αυτό το μοντέλο στο μυαλό του για το κλείσιμο των ραντεβού.
  • Δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων γραπτών εξετάσεων. Τα αποτελέσματα θα εκδοθούν σε χρόνο – ρεκόρ γιατί οι εξετάσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά.
  • Δημιουργία πίνακα μορίων των υποψηφίων στον οποίον θα περιλαμβάνεται η βαθμολογία της γραπτής εξέτασης και τα μόρια από πιθανές προσαυξήσεις (εντοπιότητα, τυχόν μεταπτυχιακά, εμπειρία, γνώση ξένων γλωσσών).
  • Έκδοση προκηρύξεων για την πρόσληψη των υποψηφίων (είναι οι γνωστές προκηρύξεις ΓΒ).
  • Υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών στις ΓΒ με την οποία ο υποψήφιος θα επιλέγει φορέα διορισμού.
  • Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.
  • Υποβολή και εκδίκαση ενστάσεων.
  • Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
  • Διορισμός – δημοσίευση ονομάτων στο ΦΕΚ των διοριστέων

Γραπτός ΑΣΕΠ: Το Α και το Ω του διορισμού

Η σωστή προετοιμασία επικεντρωμένη και εύστοχη στις ανάγκες της προκήρυξης 1Γ/2025, θα κρίνει το διορισμό. Η σωστή προετοιμασία, αυτή την ώρα, περιλαμβάνει δύο πράγματα.

  • Μελέτη συνοπτικών και περιεκτικών σημειώσεων καθηγητών πανεπιστημίου
  • και συνεχή online τεστ σύμφωνα με τα πρότυπα του ΑΣΕΠ Και τις ανάγκες της προκήρυξης 1Γ/2025

Αυτά τα δύο στοιχεία είναι το Α και το Ω για να γίνει ο υποψήφιος, διοριστέος.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr

Domain Name:workenter.gr
Νόμιμος εκπρόσωπος:Παναγής Γκιόλμας
Ιδιοκτησία:GATEWORK Α.Ε.
ΑΦΜ:800904236
ΓΕΜΗ:144568701000
Αρμόδια ΔΟΥ:ΦΑΕ Αθήνας
Διαχειριστής Ιστοσελίδας:Παναγής Γκιόλμας
Διευθυντής Ιστοσελίδας:Παναγής Γκιόλμας
Διευθυντής Σύνταξης:Πέτρος Παπαβασιλείου
Διεύθυνση:Ζωοδόχου Πηγής 1Α &
Ακαδημίας 70, Τ.Κ. 10678,
Αθήνα
Tηλεφωνικό κέντρο:2119555050
Email: ypiresies@workenter.gr
Πρακτορείο Φωτογραφιών:Eurokinissi
Cookies