ΕΣΔΙ: Προτεινόμενη βιβλιογραφία και τεστ για τις 337 μόνιμες θέσεις στα δικαστήρια
Χορηγούμενο περιεχόμενο – Χορηγός: Εκπαιδευτικό Κέντρο “ΕΠίΓΝΩΣΙΣ”
Ένα ολοκληρωμένο πακέτο προετοιμασίας για τους γραπτούς διαγωνισμούς της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών προσφέρει η εκπαιδευτική πλατφόρμα της «Επίγνωσης», καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των υποψηφίων μόνιμων γραμματέων.
Το διαθέσιμο υλικό περιλαμβάνει βιβλία σε μορφή PDF, τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν και να εκτυπωθούν, πρόσθετο υποστηρικτικό περιεχόμενο, καθώς και παραδείγματα ανάπτυξης θεμάτων, προσαρμοσμένα στη φιλοσοφία και το επίπεδο των εξετάσεων της ΕΣΔΙ.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι έχουν πρόσβαση σε πλήθος online τεστ multiple choice, που λειτουργούν ως ουσιαστική προσομοίωση της γραπτής δοκιμασίας.



Η συνεργασία του workenter.gr με το εκπαιδευτικό κέντρο «Επίγνωσις» είναι σταθερή και πολυετής, με κοινή συμμετοχή σε όλους τους γραπτούς διαγωνισμούς που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα η ΕΣΔΙ.
Τα αποτελέσματα αυτής της σύμπραξης αποτυπώνονται στις υψηλές επιδόσεις των υποψηφίων, πολλοί από τους οποίους κατέλαβαν πρώτες και ιδιαίτερα υψηλές θέσεις στους πίνακες επιτυχόντων.
Αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη εμπειρία από προηγούμενους διαγωνισμούς, η «Επίγνωση» έχει διαμορφώσει μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα e-learning, σχεδιασμένη ώστε να βοηθά τους υποψηφίους να εμπεδώσουν την ύλη με απλό, κατανοητό και αποτελεσματικό τρόπο, ενισχύοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τις απαιτήσεις των γραπτών εξετάσεων της ΕΣΔΙ.
ΕΣΔΙ: Το χρονοδιάγραμμα των 337 μόνιμων προσλήψεων
Θα εκδοθούν δύο προκηρύξεις για την πρόσληψη, συνολικά, 337 μονίμων δικαστικών γραμματέων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ σε όλα τα δικαστήρια της χώρας.
Ο πρώτος γραπτός διαγωνισμός θα γίνει τέλος Φεβρουαρίου (120 θέσεις) και ο δεύτερος προγραμματίζεται για αρχές Ιουνίου (217 θέσεις).
Η σωστή και έγκαιρη προετοιμασία είναι το “Α και το Ω” για την επίτευξη του στόχου του μόνιμου διορισμού.
Όσο πιο καλά γράψει ένας υποψήφιος, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να πετύχει.
Για να γράψει πολύ καλά ένας υποψήφιος πρέπει να κάνει πολύ… προπόνηση με τεστ πολλαπλών επιλογών επιλογών (multiple choice).
Δείτε όλα τα “μυστικά” για τους γραπτούς διαγωνισμούς της ΕΣΔΙ, διαβάζοντας το άρθρο του workenter.gr με τίτλο: “Σημαντική ενημέρωση για υποψηφίους ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ – Μόνιμες προσλήψεις“
Ξεκινήστε την προετοιμασία σας με το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο “Επίγνωση”.
Αποκτήστε τώρα πρόσβαση στο πιο πλήρες πακέτο προετοιμασίας για τους γραμματείς στα δικαστήρια στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς.
Η αξία του προγράμματος προετοιμασία για τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις της ΕΣΔΙ ανέρχεται στην εφάπαξ τιμή των 300 ευρώ.
Ξεκινήστε σήμερα, μην χάνετε ούτε μέρα!
Πώς θα το αποκτήσετε:
- Στείλτε email στη διεύθυνση ypiresies@workenter.gr με θέμα “ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ“. Σημειώστε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και οπωσδήποτε τη βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ).
- Οι υπηρεσίες του workenter.gr θα σας απαντήσουν άμεσα, στέλνοντάς σας λογαριασμό IBAN για την κατάθεση των χρημάτων (300 ευρώ).
- Στέλνετε στο ypiresies@workenter.gr το αποδεικτικό κατάθεσης του καθαρού ποσού των 300 ευρώ.
- Μετά την αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης λαμβάνετε άμεσα στο email σας ενεργό link της πλατφόρμας εκπαίδευσης και μοναδικό κωδικό (password) για να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας.
Στείλτε email στο ypiresies@workenter.gr
Τηλέφωνο: 211 9555 025, 099, 054, 061, 023, 011, 050 (690 8532 556)
- 1 λεπτό πριν Στρατιωτικές Σχολές: Δωρεάν συγγράμματα για πρώτη φορά – Τι αλλάζει από φέτος
- 20 λεπτά πριν Κεραμέως: Το φύλο δεν μπορεί να επηρεάζει τον μισθό – Τι αλλάζει στην αγορά εργασίας
- 29 λεπτά πριν Θάσος: Καταγγελία ότι ζητήθηκε εισιτήριο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε ασθενή




















