Δημόσιο: Ξεκίνησε η αξιολόγηση των υπαλλήλων (εγκύκλιος)

Στην έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης με τη δημιουργία των εντύπων σφυγμών ομάδας και αξιολόγηση των υπαλλήλων από τους αρμόδιους αξιολογητές, για την αξιολογική περίοδο του έτους 2023, από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, αναφέρεται σε εγκύκλιο του, το Υπουργείου Εσωτερικών.
Δημόσιο: Τι αναφέρει η εγκύκλιος για την αξιολόγηση
Ειδικότερα σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι Διευθύνσεις Διοικητικού ή Προσωπικού:
- Από 05/02/24 – 12/02/24 καλούνται να προβούν σε ενημέρωση των αξιολογήσεων ως προς την υποχρέωση ή μη συμπλήρωσης εντύπου σφυγμού ομάδας και
- Από 05/02/24 – 12/02/24 καλούνται να προβούν στη δημιουργία των εντύπων σφυγμού ομάδας, για υφιστάμενους που οφείλουν να αξιολογήσουν προϊστάμενους οργανικών μονάδων.
- Οι υφιστάμενοι των Προϊσταμένων από 05/02/24 – 26/02/24 καλούνται να προβούν στη συμπλήρωση των εντύπων σφυγμού ομάδας.
- Οι αξιολογητές από 05/02/24 – 29/02/24 οφείλουν να προβούν στην αξιολόγηση των υπαλλήλων αρμοδιότητας τους.
Δείτε την εγύκλιο:
Διαβάστε επίσης:
- 9 λεπτά πριν Αφιέρωμα: Η ιστορία του Μουντιάλ
- 1 ώρα πριν Ταλαιπωρία τέλος: Τα πάντα για το ακίνητό σας με ένα κλικ – Έρχεται ο Ενιαίος Κόμβος Ακινήτων
- 2 ώρες πριν Γεωργιάδης: Οι ασθενείς είναι καλύτερα όταν νοσηλεύονται σε καλύτερες συνθήκες νοσηλείας


















