ΑΣΕΠ: Πώς θα γίνουν οι 682 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Με συγκεκριμένο τρόπο θα γίνει η πρόσληψη των 682 μονίμων υπαλλήλων, μέσω ΑΣΕΠ, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Είναι θέμα ημερών η έκδοση της σχετικής ανακοίνωσης του ΑΣΕΠ για την έναρξη των διαδικασιών πρόσληψης.
Οι 682 νέες προσλήψεις αφορούν αποκλειστικά πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ.
ΑΣΕΠ: Πώς θα γίνουν οι 682 προσλήψεις στην ΑΑΔΕ
Το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη των νέων μονίμων υπαλλήλων θα εκδώσει ανακοίνωση – ειδική προκήρυξη. Αυτή απευθύνεται αποκλειστικά σε επιλαχόντες της προκήρυξης (γραπτός διαγωνισμός) 1Γ/2022.
Οι επιλαχόντες της συγκλεκριμένης προκήρυξης οφείλουν να υποβάλουν νέα ηλεκτρονική αίτηση η οποία θα περιλαμβάνει και νέα κριτήρια τα οποία διαφοροποιήθηκαν από το 2022 (π.χ. εντοπιότητα, κοινωνικές κατηγορίες, ηλικία κλπ).
Σημειώστε ότι μαζί με την υποβολή της αίτησης θα πρέπει να επισυναφθούν ηλεκτρονικά και όλα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τις διιδότητες που επικαλείται ο υποψήφιος στην αίτησή του.
Δηλάδη, για αυτή την προκήρυξη θα γίνει ταυτόχρονα αίτηση και επίκληση δικαιολογητικών.
Εάν υπάρξουν κενές θέσεις από αυτή τη διαδικασία αυτές θα μεταφερθούν και θα καλυφθούν από το επικείμενο γραπτό διαγωνισμό του Ιουνίου.
ΑΣΕΠ: Ιδού η απόδειξη για τις 682 προσλήψεις
Το ΑΣΕΠ με επίσημο έγγραφό του επιβεβαιώνει τόσο την πρόσληψη των 682 μονίμων στην ΑΑΔΕ όσο και το γεγονός ότι οι μέρες μετρούν αντίστροφά για την έκδοση της ανακοίνωση.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τον τελευταίο (επίσημο) προγραμματισμό του ΑΣΕΠ:
- 2 λεπτά πριν Βρεφονηπιακοί Σταθμοί ΔΥΠΑ: Βγήκε νέα προκήρυξη για προσλήψεις – Δείτε τις ειδικότητες
- 1 ώρα πριν Ρομπότ κλόουν κλώτσησε παιδί – Δείτε το βίντεο που έγινε viral
- 1 ώρα πριν Ραφήνα: Επίθεση με μαχαίρι σε πρατήριο καυσίμων – Δύο τραυματίες, καταδίωξη και σύλληψη του δράστη
















