ΑΣΕΠ: Για ποια προκήρυξη μονίμων δημοσιεύθηκαν νέα ονόματα διοριστέων
Νέα ονόματα διοριστέων δημοσίευσε το ΑΣΕΠ στο πλαίσιο αναπληρώσεων της προκήρυξης 8Κ/2020. Το νέο προσωπικό θα τοποτεθητεί στις υπηρεσίες χωρίς νέα αίτηση.
Οι αποφάσεις αναπληρώσεων εκδίδονται από το ΑΣΕΠ όταν οι αρχικώς διοριστέοι -για διάφορους λόγους- αρνούνται το διορισμό. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα κενά αναπληρώνονται από επιλαχόντες.

Με την προκήρυξη 8Κ/2020 για την οποία εκδόθηκε απόφαση επί αναπληρώσεων ενισχύονται η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, επιμελητήρια, ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. η ΗΔΙΚΑ Α.Ε. και ο Συνήγορος του Καταναλωτή.
ΑΣΕΠ: Ολόκληρη η απόφαση
Τονίζεται ότι η ανάρτηση των ονομάτων γίνεται μέσω δημόσιου εγγράφου ΑΣΕΠ. Δείτε ολόκληρη την απόφαση. Οι αποφάσεις αναπληρώσεων αναρτώνται υποχρεωτικά και δεν είναι απαραίτητο να λάβουν τη μορφή ΦΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- 7 λεπτά πριν Ευρωπαϊκά Σχολεία: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών για αποσπάσεις
- 16 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Ποιοι κινδυνεύουν και ποιοι παίζουν για την πρωτιά σήμερα (24/6) στους ομίλους Α, Β και Γ
- 40 λεπτά πριν ΟΑΣΘ: Βγήκε η προκήρυξη για 171 προσλήψεις οδηγών – Δείτε τα προσόντα














