ΑΣΕΠ: Αυτή είναι η σειρά έκδοσης 7 προκηρύξεων (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Μόνιμες θέσεις σε όλη τη χώρα, για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης
Η Ανεξάρτητη Αρχή προετοιμάζει το έδαφος για 862 μόνιμες προσλήψεις

Του Παναγή Γκιόλμα

Η σειρά έκδοσης επτά προκηρύξεων για την πρόσληψη 862 μονίμων υπαλλήλων, αποκαλύπτει το workenter.gr.

Πρόκειται για προκηρύξεις που δουλεύει εξ' ολοκλήρου το ΑΣΕΠ. Αυτό σημαίνει ότι, οι αιτήσεις, τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν στην Ανεξάρτητη Αρχή.

Το ΑΣΕΠ θα εκδώσει προσωρινά και τελικά αποτελέσματα για τις προκηρύξεις.

Ο σχεδιασμός του ΑΣΕΠ προβλέπει συγκεκριμένη σειρά για την έκδοση των μεγάλων προκηρύξεων.

Σημειώστε:

 • 3Κ/2022 (283 στο υπ. Παιδείας) Η προκήρυξη έχει σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο. Το workenter.gr αποκάλυψε ότι οι αιτήσεις θα υποβληθούν από 11 έως 26 Ιουλίου. (Δείτε περισσότερα  ΕΔΩ)
 • 4Κ/2022 (120 θέσεις στην ΕΛΣΤΑΤ και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) Οι αιτήσεις σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του workenter θα υποβληθούν από 13 έως 28 Ιουλίου (Δείτε ΕΔΩ)
 • 5Κ/2022 (122 θέσεις στο υπ. Πολιτισμού) Η προκήρυξη έχει αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο. Οι αιτήσεις - σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του workenter.gr - θα υποβληθούν σε ημερομηνίες μεταξύ 10 και 30 Ιουλίου (Δείτε περισσότερα  ΕΔΩ)
 • 66 μόνιμοι σε υπ. Περιβάλλοντος, Πράσινο Ταμείο, Κτηριακές Υποδομές Α.Ε και Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο. Ζητείται προσωπικό ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ (Δείτε περισσότερα  ΕΔΩ)
 • 71 μόνιμες θέσεις σε διάφορα Ταμεία, όπως Ταμείο Παρακαταθηκών, Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, ΝΑΤ, ΟΠΕΚΑ, ΟΑΕΔ, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Θα προσληφθεί προσωπικό Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Δείτε περισσότερα  ΕΔΩ)
 • 128 μόνιμοι στο υπ. Εθνικής Άμυνας. Θα ζητηθεί μόνιμο προσωπικό των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ)
 • 72 μόνιμοι σε διάφορα επιμελητήρια, όπως Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Επιμελητήριο Σερρών, Επιμελητήριο Ιωαννίνων, Επιμελητήριο Ημαθίας. Θα επιλεγεί προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δείτε περισσότερα  ΕΔΩ)

Οι συγκεκριμένες προκηρύξεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο επεξεργασίας από το ΑΣΕΠ.

Θα είναι προκηρύξεις "Κ" και οι νέοι υπάλληλοι θα επιλεγούν σύμφωνα με τα κριτήρια που  ορίζει ο νόμος για τις προσλήψεις: Βαθμός τίτλου σπουδών, δεύτερος τίτλος σπουδών, εμπειρία, μεταπτυχιακά (αν υπάρχουν), γνώση ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, καμία από τις παραπάνω προκηρύξεις δεν θα έχει ειδική εμπειρία. Αυτό σημαίνει, ότι μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18 - 65 ετών, ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία.

Για ότι νεότερο θα ενημερώσουμε...

Κάντε αίτηση με το workenter.gr

Απευθυνθείτε, άμεσα, στην υπηρεσία συμπλήρωσης αιτήσεων του workenter για να κάνετε έγκυρα και ορθά την αίτησή σας.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:
 • 211 9555 099
 • 211 9555 025
 • 211 9555 050
 • 211 9555 051

Εναλλακτικά

Στείλτε e-mail στη διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ (+ όποια προκήρυξη σας ενδιαφέρει)" και μέσα στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.

Σημειώστε ότι η υπηρεσία συμπλήρωσης αιτήσεων αναλαμβάνει να σας φτιάξει τον φάλεκο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και με βάση τις σχετικές οδηγίες θα πρέπει να αποστείλετε τον φάκελο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην αντίστοιχη διεύθυνση.

Σημαντικό: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ΤΩΡΑ», για να έχετε όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα και την περιοχή σας. Επιπλέον: αποκλειστικές προκηρύξεις, πληροφορίες και tips για τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Εγγραφή ΕΔΩ 

Διαβάστε οπωσδήποτε

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram