Γραπτός ΑΑΔΕ: Όλο το υλικό για σίγουρο διορισμό

Το λαμβάνετε με την εγγραφή σας: σημειώσεις, online τεστ, βιβλία, links
Ενισχύστε την υποψηφιότητά σας - Εγγραφείτε τώρα στην "Επίγνωση"

Σε φάση πλήρους προετοιμασίας οι υποψήφιοι για το γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ, μέσω του οποίου θα επιλεγούν 822 μόνιμοι υπάλληλοι.

Υψηλές πιθανότητες διορισμού θα έχουν όσοι υποψήφιοι προσέλθουν στις εξεταστικές αίθουσες πανέτοιμοι στο σύστημα πολλαπλών επιλογών (multiple choice), με βάση το οποίο θα γίνει η αξιολόγηση.

Για να αποκτήσει ένας υποψήφιος ικανότητες απέναντι στα ερωτήματα πολλαπλών απαντήσεων θα πρέπει να έχει εξασκηθεί σε αυτά με ανάλογα test στα πρότυπα του ΑΣΕΠ.

Τέτοια περιλαμβάνει πάμπολλα στην πλατφόρμα του το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" το οποίο συμπράττει με το workenter.gr.

Όσες και όσοι εγγραφούν στην πλατφόρμα της "Επίγνωσις" κερδίζουν:

  • Το σύνολο της βιβλιογραφίας
  • Επίκαιρες σημειώσεις από την αρχή της προετοιμασίας
  • Online τεστ τα οποία έγιναν ήδη και θα επαναληφθούν στο μέλλον με άλλη θεματολογία
  • Απαραίτητα links σε ειδική θεματολογία
  • Απαντήσεις για επίλυση αποριών από την ομάδα των καθηγητών

Από τη στιγμή που θα εγγραφείτε, παίρνετε όλο το εκπαιδευτικό υλικό.

Πώς ο διορισμός

Το... μυστικό της επιτυχίας για την προκήρυξη 1Γ/2022 είναι η εξοικείωση με τα τεστ πολλαπλών επιλογών (multiple choice).

Αποτελεί το Α και το Ω δεδομένου ότι θα ισχύσει αρνητική βαθμολόγηση. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε λανθασμένη απάντηση θα αφαιρείται το 0,25 του βαθμού της σωστής απάντησης.

Το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" σας προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο στο σύστημα multiple choice με το οποίο θα διενεργηθούν οι γραπτές εξετάσεις.

Η επίδοσή σας στις πολλαπλές επιλογές βελτιώνεται συνεχώς, καθώς σας παρέχεται η δυνατότητα, μέσα από την πλατφόρμα της "Επίγνωσης", να επανέρχεστε σε παλαιότερα online τεστ δίνοντας περισσότερες σωστές απαντήσεις.

Ξεκινήστε σήμερα:

Διεκδικήστε θέση διορισμού με αυξημένες πιθανότητες, κάνοντας χρήση της προετοιμασίας που προσφέρουν το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις".

Μόνο με 300 ευρώ έχετε τον απαραίτητο χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Διεκδικήστε τώρα διορισμό στην ΑΑΔΕ, στο φορέα που προσφέρει τους καλύτερους μισθούς και τα καλύτερα επιδόματα σε ολόκληρο το Δημόσιο.

Ενισχύστε την υποψηφιότητά σας.

Στη διάθεσή σας βρίσκονται δύο διακριτά πακέτα προετοιμασίας με 300 ή 450 ευρώ

Κάντε την εγγραφή σας, πατώντας ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram