ΑΣΕΠ 5Κ/2022: Στο Τυπογραφείο η προκήρυξη (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Πλήρης επιβεβαίωση του workenter.gr - Κατανομή θέσεων
Στο Εθνικό Τυπογραφείο έστειλε πριν από λίγο το ΑΣΕΠ τη νέα μεγάλη προκήρυξη για την πρόσληψη 122 μονίμων στο υπουργείο Πολιτισμού (5Κ/2022).

Στο Εθνικό Τυπογραφείο έστειλε πριν από λίγο το ΑΣΕΠ τη νέα μεγάλη προκήρυξη για την πρόσληψη 122 μονίμων στο υπουργείο Πολιτισμού (5Κ/2022).

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του workenter.gr για την πρόθεση της Ανεξάρτητης Αρχής (δείτε εδώ).

Από την περίληψη της προκήρυξης προκύπτει ότι θα προσληφθούν 115 μόνιμοι στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 7 στην κατηγορία Τεχνολικής Εκπαίδευσης.

Θα προσληφθούν κυρίως μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων, πτυχιούχοι πληροφορικής και διοικητικοί.

Σημερινό δημοσίευμα (23/6) του workenter.gr, αποκαλύπτει τον χρόνο υποβολής αιτήσεων για τον διαγωνισμό 5Κ/2022.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 5Κ/2022 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν είκοσι δύο (122) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021. Οι θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωρηθεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (Πίνακας Θέσεων).

Δείτε τον πίνακα των θέσεων:

Διαβάστε οπωσδήποτε:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram