ΑΣΕΠ 7Κ/2024: Τελειώνει η επίκληση – Πότε τα αποτελέσματα

Ολοκληρώνεται την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, η επίκληση δικαιολογητικών, για την προκήρυξη μονίμων του ΑΣΕΠ, με αριθμό 7Κ/2024.
Όσοι υποψήφιοι δεν αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους στην αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή, παρότι πήραν σχετικό μήνυμα, αποκλείονται από τη συνέχεια της διαδικασίας.
Η προκήρυξη 7Κ/2024, είναι μοναδική ευκαιρία για τους υποψηφίους που πήραν μήνυμα επίκλησης.
Όχι μόνο γιατί η 7Κ/2024, είναι από τις μεγαλύτερες προκηρύξεις ΥΕ των τελευταίων ετών, αλλά και γιατί η επόμενη προκήρυξη με τέτοιο εύρος θέσεων, αποκλειστικά για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, θα κάνει πάνω από επτά μήνες για να εκδοθεί.

ΑΣΕΠ 7Κ/2024: Κάντε τώρα επίκληση
Οι υποψήφιοι της προκήρυξης 7Κ/2024, οφείλουν να κάνουν επίκληση δικαιολογητικών.
Ουδείς ξέρει, ούτε το ΑΣΕΠ, πόσες σωστές και λάθος αιτήσεις θα είναι μεταξύ των υποψηφίων που έστειλαν δικαιολογητικά, όταν θα αρχίσει ο έλεγχος.
Η εμπειρία δείχνει, ότι μεγάλος αριθμός αιτήσεων απορρίπτεται, λόγο λανθασμένης συμπλήρωσης της αίτησης, είτε για ελλειπών δικαιολογητικών.
Συνήθως στις μεγάλες προκηρύξεις, έρχονται τα πάνω κάτω, όσον αφορά τους διοριστέους.
Γι’ αυτό άλλωστε, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού καλεί μεγάλο αριθμό για επίκληση, επειδή γνωρίζει ότι δεν θα είναι εύκολη η ανεύρεση, των 1.113 μονίμων ΥΕ.
Πότε τα αποτελέσματα
Επειδή η διαδικασία ελέγχου αιτήσεων, δικαιολογητικών και Μητρώου είναι απλούστερη από την 6Κ/2024 το ΑΣΕΠ εκτιμά ότι περί τα μέσα Απριλίου θα μπορεί να βγάλει προσωρινά αποτελέσματα.
Αλλά και αυτό είναι σε συνάρτηση με τον αριθμό σωστών ή λανθασμένων αιτήσεων που θα βρει στη διαδικασία του ελέγχου.
Αξιοποιήστε την εμπειρία του τμήματος αιτήσεων του workenter.gr. Στείλτε τώρα email στο [email protected], γράψτε στο θέμα του μηνύματός σας “ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 7Κ/2024” και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.
Ζητήστε τώρα επίκληση σύμφωνα με τα οριζόμενα από το ΑΣΕΠ και την προκήρυξη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- 3 λεπτά πριν ΑΣΕΠ – Αναπληρώσεις: Μόνιμοι διορισμοί στην ΑΑΔΕ – Ποιους αφορά η απόφαση
- 23 λεπτά πριν Προκήρυξη ΕΑΒ 2026: Αιτήσεις έως 7 Ιουνίου για 268 προσλήψεις – Δείτε όλες τις ειδικότητες
- 45 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»
















