ΑΣΕΠ 7Κ/2024: Έγκυρη επίκληση για μόνιμη πρόσληψη με ελάχιστα προσόντα

“Προσκλητήριο” μόνιμου διορισμού από το ΑΣΕΠ προς τους υποψηφίους της προκήρυξης 7Κ/2024, μέσω της διαδικασίας της επίκλησης.
Όσοι υποψήφιοι, που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη προκήρυξη, έχουν λάβει μήνυμα από την αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή για αποστολή δικαιολογητικών (επίκληση) έχουν… χρυσή ευκαιρία για μόνιμο διορισμό.
ΑΣΕΠ 7Κ/2024 – ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν γίνεται αυτόματα η επίκληση των δικαιολογητικών
Είναι τόσο κομβική η διαδικασία της επίκλησης που είναι απαραίτητο να γίνονται διπλοί έλεγχοι πριν από την τοποθέτηση των κατάλληλων δικαιολογητικών στα αντίστοιχα πεδία.
Εάν γίνει λάθος στην επίκληση των δικαιολογητικών, ο υποψήφιος μπορεί να βρεθεί κατευθείαν στην λίστα των απορριπτέων. Πότε γίνεται αυτό; Στην περίπτωση που γίνει λάθος στον βασικό τίτλο σπουδών (απολυτήριο Γυμνασίου ή Δημοτικού).
Σε άλλες περιπτώσεις λαθών (πέραν του βασικού τίτλου εκπαίδευσης) ο υποψήφιος θα χάσει πολύτιμα μόρια.
Η επίκληση των δικαιολογητικών δεν γίνεται αυτόματα. Εάν γινόταν αυτόματα το ΑΣΕΠ δεν θα έστελνε email και SMS σε όσους υποψηφίους προηγούνται στον πίνακα κατάταξης.
Επιγραμματικά: Με έγκυρη και ορθή επίκληση ο (προσκληθείς) υποψήφιος βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον μόνιμο διορισμό, ενώ με πρόχειρη και βιαστική επίκληση χάνει την ευκαιρία του – παρότι βρίσκεται πολύ κοντά στη πηγή.
Έγκυρη επίκληση με το workenter.gr
Η επίκληση των δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά στον κόμβο του ΑΣΕΠ (asep.gr). Δείξτε προσοχή στις απαραίτητες υπευθυνες δηλώσεις που απαιτούνται.
Στείλτε ΤΩΡΑ email στο [email protected], γράψτε στο θέμα “ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 7Κ/2024” και στο κείμενο του μηνύματός σας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω του αυξημένου όγκου ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. Στείλτε email ΤΩΡΑ. Η προθεσμία της επίκλησης τελειώνει την ερχόμενη Τρίτη στις 25 Φεβρουαρίου 2025.
Υ.Γ. (προς όλους τους υποψηφίους της 7Κ/2024): Δεν παίζει κανένα ρόλο πόσους υποψηφίους καλεί το ΑΣΕΠ για επίκληση. Έχει δικαίωμα να καλέσει ακόμα και όλους τους συμμετέχοντες μιας προκήρυξης. Αλλά ούτε και η σειρά που λαμβάνει ένας υποψήφιος στο xl με τα Μητρώα παίζει ρόλο. Αν δηλαδή είναι ψηλά ή χαμηλά στη λίστα της επίκλησης. Θα βρεθείτε στους διοριστέους με σωστή επίκληση.
- 6 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»
- 14 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη
- 15 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Δείτε τα θέματα που έπεσαν σήμερα (4/6) σε ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία και Βιολογική Γεωργία


















