ΑΣΕΠ 2ος πανελλήνιος γραπτός: Μόνιμος διορισμός για πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ

ΑΣΕΠ 2ος πανελλήνιος γραπτός: Μόνιμος διορισμός για πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Συνεχίζεται η εντατική κινητοποίηση, για την διεξαγωγή του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού από το ΑΣΕΠ, με την παράλληλη διεξαγωγή άλλων μικρότερων γραπτών, για την επιλογή στελεχών σε ολόκληρο το Δημόσιο.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι μικροί διαγωνισμοί, αποτελούν προάγγελο των γραπτών εξετάσεων για τον επικείμενο μεγάλο διαγωνισμό, στον οποίο θα συμμετέχουν πτυχιούχοι ΑΕΙ – ΤΕΙ όλων των κλάδων και ειδικεύσεων.

Ο λόγος, είναι ότι θα διεξαχθούν με την χρήση προσαρμοστικών τεστ CAT (Computerized Adaptive Testing), τρόπος με τον οποίο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι στον 2ο πανελλήνιο.

2ος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Προετοιμασία ΤΩΡΑ στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Με δεδομένο ότι ο 2ος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός θα έχει μία νέα μέθοδο εξέτασης (βλέπε τεστ CAT) μετράει ιδιαίτερα το πόσο έγκαιρα θα ξεκινήσει ένας υποψήφιος την προετοιμασία του.

Η εξάσκηση είναι το “μυστικό” της επιτυχίας για μόνιμο διορισμό στο Δημόσιο μέσω γραπτού διαγωνισμού

Το “μυστικό” για υψηλή βαθμολογία -και άρα σίγουρη επιτυχία- στον 2ο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ είναι η συνεχής εξάσκηση στα τεστ CAT. Mόνο με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση ο υποψήφιος να απαντάει και στις δύσκολες, υψηλόβαθμες ερωτήσεις.

Ξεκινήστε την προετοιμασία σας. To workenter.gr συμπράττει με το εκπαιδευτικό – ερευνητικό κέντρο “Επίγνωσις” το οποίο ειδικεύεται στους γραπτούς διαγωνισμούς του Δημοσίου και στα τεστ πολλαπλών επιλογών (multiple choice).

Τα εκπαιδευτικά πακέτα της “Επίγνωσης” σάς καλύπτουν απόλυτα. Διαθέτουν ολόκληρη την ύλη των εξετάσεων, σημειώσεις καθηγητών, βιβλία σε μορφή PDF, παραπομπές και πάμπολλα online τεστ multiple choice και τεστ CAT.

Ο κ. Βένος Καρατζόγλου, ο οποίος διετέλεσε καθηγητής των Πανεπιστημίων Μακεδονίας, ΕΑΠ, Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας και Πανεπιστημίου Sheffield της Μ. Βρετανίας, έχει αναλάβει την εποπτεία και την επιστημονική επιμέλεια του υλικού προετοιμασίας της “Επίγνωσης” (σημειώσεις, βιβλία, tests), με έμφαση στα τεστ δεξιοτήτων και CAT.

image 13

Σημαντικό: Υπάρχουν διαθέσιμα τρία πακέτα προετοιμασίας σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές:

  • Βασικό (Basic) 300 ευρώ
  • Δυναμικό (Dynamic) 400 ευρώ
  • Πλήρες (Full Pack) 500 ευρώ
image 14

Όσοι υποψήφιοι επιλέξουν το πλήρες πακέτο προετοιμασίας (Full Pack) θα έχουν τη δυνατότητα σε προκαθορισμένο χρόνο που θα ορίσει η “Επίγνωση” άμεσης και “ζωντανής” επικοινωνίας, μέσω πλατφόρμας τύπου “Zoom”, με τον καθηγητή Βένο Καρατζόγλου.

2ος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Εξασφαλίστε την επιτυχία σας στις γραπτές εξετάσεις

Τα βήματα για να ξεκινήσετε τώρα την καλύτερη προετοιμασία στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς είναι τα ακόλουθα:

  1. Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
  2. Πατάτε το κουμπί «Μάθετε περισσότερα» στο banner που βρίσκεται ψηλά στο workenter.gr για την e-learning εκπαίδευση με την «Επίγνωσις»
  3. Κατεβαίνετε στα τρία προγράμματα
  4. Επιλέγετε ένα από τα τρία και πατάτε το κουμπί «ΑΓΟΡΑ»
  5. Βάζετε τα στοιχεία σας, κλικάρετε το Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου και πατάτε το κουμπί «Αποστολή παραγγελίας»
  6. Αμέσως λαμβάνετε email επιβεβαίωσης πληρωμής
  7. Εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή λαμβάνετε email από την «‘Επίγνωση» το οποίο περιλαμβάνει ενεργό link και μοναδικό κωδικό εισόδου
  8. Πατάτε το ενεργό link εισάγετε τον κωδικό σας και ξεκινάτε την προετοιμασία σας

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050
  • 690 8532 556 (από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ)

Δείτε πώς είναι στο εσωτερικό της η πλατφόρμα της “Επίγνωσης” και τα online τεστ

1510 lekt
1510 arith
image 59
image 60
image 61

Σημαντικό: Τα βιβλία και οι σημειώσεις μπορούν να εκτυπωθούν και να αποθηκευτούς. Δείτε πώς:

b

Αν δεν θέλετε να κάνετε αγορά πακέτου από το σύστημα του workenter.gr, μπορείτε απλώς να μας στείλετε email στο [email protected] να γράψετε στο θέμα του μηνύματός σας “BASIC” ή “DYNAMIC” ή “FULL PACK” και στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας.

Όταν μας στείλετε το email θα λάβετε απάντηση με αριθμό τραπεζικού λογαριασμού προκειμένου να κάνετε κατάθεση και να λάβετε, εντός 24 ωρών, link πλατφόρμας και κωδικό εισόδου.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr