Κορωπί: Τα παιδιά της 40χρονης στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» φιλοξενούνται τα δύο παιδιά της 40χρονης γυναίκας που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στο Κορωπί, μπροστά στα ίδια. Τα παιδιά, ηλικίας 3,5 μηνών και 4 ετών, ήταν παρόντα κατά τον ξυλοδαρμό, με τον 4χρονο γιο να ενημερώνει τους αστυνομικούς λέγοντας: «Ο μπαμπάς έδειρε τη μαμά».
Ο 50χρονος δράστης αρχικά προσπάθησε να εμφανίσει το περιστατικό ως ατύχημα, καλώντας το 100 και δηλώνοντας ότι βρήκε τη σύζυγό του αιμόφυρτη.
Οι αστυνομικοί, φτάνοντας στο σπίτι, διαπίστωσαν την αλήθεια μετά τη μαρτυρία του παιδιού και συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος είχε συλληφθεί ξανά το 2023 για ενδοοικογενειακή βία.
Η 40χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα από τον άγριο ξυλοδαρμό. Τα παιδιά της, παρότι σοκαρισμένα, είναι καλά στην υγεία τους και φιλοξενούνται στο «Αγλαΐα Κυριακού».
- 3 λεπτά πριν Γιατί επιβλήθηκε πρόστιμο – μαμούθ στη Nestlé Hellas;
- 10 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Ποια προκήρυξη έχει πλαφόν στις δηλώσεις θέσεων;
- 18 λεπτά πριν Θα κάνει τελικά κόμμα ο Σαμαράς;

















