Βρήκε σπίτι ο Παλαιοχριστινός

Το κατώφλι των δικαστηρίων πέρασε σήμερα ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, αφού είχε πάρει προ ημερών προθεσμία ώστε να απολογηθεί.
Ο «παλαιοχριστιανός» Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είπε πως ένας άνθρωπος του παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά, την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Δείτε σχετικά:
- Ψάχνει σπίτι και δουλειά ο Παλαιοχριστιανός για να πάρει πίσω τον γιο του
- Παλαιοχριστιανός: Στο Δημόσιο μπήκα με ΑΣΕΠ
Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δικηγόρος του 45χρονου Παλαιοχριστιανού μίλησε για το σπίτι που θα στεγαστούν αλλά και γιατί ο 15χρονος γιος της οικογένειας παραμένει στον Παίδων.
Διαβάστε επίσης:
- 11 λεπτά πριν Δήμος Σιθωνίας (ΣΟΧ2/2026): Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για 93 προσλήψεις – Όλα τα ονόματα
- 17 λεπτά πριν Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα: 46 υποτροφίες με ποσά έως 3.500€ – Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση
- 18 λεπτά πριν ΑΣΕΠ – 2ΓΒ/2024: “Συναγερμός” με 9 κωδικούς θέσεων – Λάθος χρήση σας πετάει εκτός

















