ΒΙΝΤΕΟ – Ντοκουμέντο με τον Αυγενάκη που χειροδικεί σε υπάλληλο… επειδή έχασε την πτήση!

ΒΙΝΤΕΟ – Ντοκουμέντο με τον Αυγενάκη που χειροδικεί σε υπάλληλο… επειδή έχασε την πτήση!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Ένα απίστευτο περιστατικό βιαιοπραγίας με πρωταγωνιστή των πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη, καταγγέλλεται από την Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες Αεροδρομίων (ΟΣΕΥΠΕ).

Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και μάλιστα καταγράφηκε και από τις κάμερες ασφαλείας. Στη δημοσιότητα διέρρευσε το εν λόγω βίντεο που δείχνει τον πρώην υπουργό να χτυπά υπάλληλο εδάφους αεροπορικής εταιρείας που εργαζόταν στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την καταγγελία των εργαζομένων ο κ. Αυγενάκης ταξίδευε για Κρήτη, αλλά μπέρδεψε τις πύλες επιβίβασης, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί εγκαίρως στη σωστή και να κλείσει η πτήση.

Όπως αναφέρουν, είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το ονοματεπώνυμο του πρώην υπουργού, χωρίς εκείνος να εμφανιστεί. Μετά από αρκετή καθυστέρηση, ο κ. Αυγενάκης εμφανίστηκε στη σωστή πύλη και τότε άρχισε να φωνάζει στον υπάλληλο. Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την καταγγελία των εργαζομένων, η κατάσταση ξέφυγε, καθώς ο κ. Αυγενάκης χτύπησε με την άκρη του κινητού του τηλεφώνου στο κεφάλι μέλος του προσωπικού, το οποίο έπεσε λιπόθυμο, στον γκισέ ελέγχου των εισιτηρίων.

Οι υπόλοιποι υπάλληλοι που ήταν παρόντες ζήτησαν τη συνδρομή της αστυνομίας. Μάλιστα η Ομοσπονδία επικαλείται μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Αυγενάκης συνέχισε την ίδια προκλητική συμπεριφορά και μπροστά στους αστυνομικούς, ενώ φέρεται να απείλησε έναν από τους δόκιμους με δυσμενή μετάθεση. Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν, φέρεται να τους φώναξε ότι έχει ασυλία και δεν μπορούν να τον ακουμπάνε.

H Oμοσπονδία καλεί τον κ. Αυγενάκη, να βρει το πολιτικό θάρρος και το σθένος να επιβεβαιώσει ο ίδιος το περιστατικό, αναλαμβάνοντας την πλήρη πολιτική και ποινική ευθύνη της πράξης του.

Καλεί επίσης την αεροπορική εταιρεία, να λειτουργήσει (εφόσον επιβεβαιώνεται το περιστατικό) προστατευτικά για το μέλος του προσωπικού της και όχι υπέρ του πρώην υπουργού και της συγκάλυψης.

Μιλώντας για το περιστατικό στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τόνισε ότι ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον πρώην υπουργό κι επιβεβαίωσε ότι είναι εκείνος στο βίντεο που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Δεν νομίζω επιδέχεται πολλών ερμηνειών το βίντεο. Αυτονόητη τουλάχιστον μια συγγνώμη. Ειναι ο κ. Αυγενάκης. Περιμένουμε τη θέση του βουλευτή. Θα βγάλει ανακοίνωση. Αλλά θα σας πω ότι μπορεί για τις περιπτώσεις της απόδοσης του κυβερνητικού έργου να δίνεται χρόνος, αλλά συμπεριφορές κρίνονται ακαριαία και συμπεριφορές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δεν είναι αποδεκτές», είπε ο υπουργός.

H απάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη

Ο πρώην υπουργός σε δήλωσή του στο Twitter  παραδέχθηκε ότι υπήρξε ένταση στο αεροδρόμιο ανάμεσα στον ίδιο και έναν υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ζήτησε συγγνώμη, αλλά τόνισε ότι επουδενί δεν προέβη σε χειροδικία.

  • Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητώ συγγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο.

Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό “άγριου  ξυλοδαρμού”, “λιποθυμιών”, “χειροδικιών” από μέρους μου.

Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς  δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβαση.

Τέλος αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει την δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλέφωνο από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος.

Ωστόσο, το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο».

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Daily Review
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr