Τι είναι το workenter

O νέος ιστότοπος workenter, που βλέπετε από σήμερα στο κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας, φιλοδοξεί να καταστεί το απόλυτο «εργαλείο», η πιο διαδραστική και πληρέστερη εκδοχή για την εργασία, την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση.

Ότι βλέπετε είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσει πλήθος καινοτομικών ψηφιακών εφαρμογών, απόλυτα χρηστικών, που θα διανοίγουν νέες προοπτικές για τους χρήστες.

Η ανεργία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την προσεγγίζει κάνεις επιφανειακά. Απαιτούνται πρωτογενής και τεκμηριωμένη ενημέρωση, δυνατές και αποτελεσματικές εφαρμογές. Αυτό κάνουμε: αξιοποιούμε στο έπακρο τις τεχνολογικές δυνατότητες της εποχής.

Αντιλαμβανόμαστε το εύρος της κρίσης. Κατανοούμε το ψυχολογικό και οικονομικό βάρος της ανεργίας. Το έχουμε σηκώσει. Τώρα, χτίζουμε το μεγαλύτερο δίκτυο πληροφόρησης σε όλη την Ελλάδα για θέματα που αφορούν τις προσλήψεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τα προγράμματα εργασίας και επιχειρηματικότητας, τις υποτροφίες, τα μεταπτυχιακά, την πρακτική άσκηση φοιτητών.

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη, θέση με θέση, άνεργο με άνεργο, πρόγραμμα με πρόγραμμα. Επιδίωξή μας, να γίνει το workenter.gr η πύλη που θα σας βάλει στη δουλειά.  Έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και τη θέληση. Έχουμε ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, τηλέφωνο και διεύθυνση.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram