Σήμερα υπογράφεται η πρόσκληση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς
Σήμερα υπογράφεται η πρόσκληση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και από την προσεχή εβδομάδα θα μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα για να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Η υπουργός, μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή, τόνισε ότι μόλις ολοκληρώθηκαν 8.500 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, ανεβάζοντας σε 25.000 τον συνολικό αριθμό των μόνιμων διορισμών τα τελευταία 2,5 χρόνια στην Εκπαίδευση και την ειδική αγωγή.
Μάλιστα, η ίδια χαρακτήρισε σημαντική καινοτομία την επέκταση του ολοήμερου σχολείου έως τις 5.30 από τον Σεπτέμβριο σε περίπου 5.000 σχολικά τμήματα. Μόνο για την επέκταση του ωραρίου θα προσληφθούν 3.000 εκπαιδευτικοί.
Στόχος, τόνισε η κ. Κεραμέως, είναι η αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, αλλά και η στήριξη των εργαζόμενων γονέων.
«Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τα σχολεία μας ανοίγουν με την καλύτερη δυνατή συνθήκη ανθρώπινου δυναμικού όλων των εποχών», πρόσθεσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
- 18 λεπτά πριν Νέα ρύθμιση: Ποιοι εργαζόμενοι του Δημοσίου βγαίνουν στη σύνταξη στα 62
- 25 λεπτά πριν Υπουργείο Παιδείας: Στις 13 Ιουλίου οι συνεντεύξεις για αποσπάσεις στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες ΙΙΙ
- 25 λεπτά πριν Οι πιο φθηνές περιοχές της Ελλάδας για αγορά – ενοικίαση κατοικίας – Οι προβλέψεις για το 2026







