Ολοκληρώθηκε η απολογία του ποινικολόγου – Εν αναμονή αποφάσεων ανακρίτριας και εισαγγελέως

Ολοκληρώθηκε η απολογία του ποινικολόγου – Εν αναμονή αποφάσεων ανακρίτριας και εισαγγελέως

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ολοκλήρωσε την απολογία του o γνωστός ποινικολόγος που συνελήφθη χθες για ενδοοικογενειακή βία. Αναμένεται τώρα να αποφασίσουν ανακρίτρια και εισαγγελέας για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Προηγούμενη ενημέρωση

Απαντήσεις στην ανακρίτρια δίνει ο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία δικηγόρος, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να αποδεχθεί κατά την απολογία του, την κατηγορία για πράξεις βίας σε βάρος της συζύγου του.

Ο δικηγόρος που ξεκίνησε να απολογείται για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του, που έχει ξεκινήσει, θα ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις του, εκφράζοντας την συντριβή του για το περιστατικό που τον έφερε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η δικαστική λειτουργός πριν την απολογία, φαίνεται να έλαβε καταθέσεις μαρτύρων που προτάθηκαν από την πλευρά του κατηγορούμενου προς υπεράσπισή του. Έτσι στο ανακριτικό γραφείο φέρεται να βρέθηκαν και να έδωσαν κατάθεση η πρώην σύζυγος και η κόρη του κατηγορούμενου, καθώς και γνωστός συνάδελφος και κουμπάρος του.

Στα δικαστήρια βρίσκονται από το πρωί σε συμπαράσταση του ποινικολόγου συγγενικά του πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Στον ανακριτή ο ποινικολόγος που ξυλοφόρτωσε τη σύζυγό του

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr