“Ναυαγεί” η μεταγραφή Φορτούνη στην Ελ – Καλίτζ
«Ναυαγεί» η μεγάλη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Ελ – Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα μέσα της Σαουδικής Αραβίας. Δεν πήρε έγκριση για έξτρα μπάτζετ η ομάδα του Έλληνα κόουτς.
Σύμφωνα με τα μέσα της χώρας, παρά το γεγονός πως ο Κώστας Φορτούνης και η Ελ-Καλίτζ είχε συμφωνήσει σε όλα, τελικά η συμφωνία οδεύει σε «ναυάγιο» καθώς οι Σαουδάραβες δεν πήραν τελικά την έγκριση για το έξτρα μπάτζετ που ήθελαν και με το οποίο θα αποκτούσαν τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού.
Να σημειωθεί, ότι το συμβόλαιο του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα η συγκεκριμένη μετακίνηση δεν θα πραγματοποιηθεί.
- 14 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Έρχεται επιδοτούμενη κατάρτιση για εργαζομένους στον ιδιωτικό! Ποιοι μπαίνουν στο πρόγραμμα
- 25 λεπτά πριν Ζαχαράκη για Βάσεις 2026: Οι πιθανές ημερομηνίες ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων
- 26 λεπτά πριν Νέος δρόμος για προσλήψεις από τρίτες χώρες: Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να φέρνουν προσωπικό (ΦΕΚ)





