ΜΕΒΓΑΛ: Θέσεις εργασίας για προσωπικό πέντε ειδικοτήτων - Στείλτε βιογραφικό
Δείτε αναλυτικά τα προσόντα
Η ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. «ανοίγει» θέσεις εργασίας για προσωπικό πέντε ειδικοτήτων στα Κουφάλια.
ΜΕΒΓΑΛ: Οι ειδικότητες
Δείτε την λίστα με τις ειδικότητες:
- Τεχνίτες Μηχανικοί ή Ηλεκτρολόγοι για Συσκευασία Γιαούρτης: Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου ή Μηχανολόγου Μηχανικού ΤΕΙ, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, εμπειρία στην εφαρμογή προγραμμάτων προληπτικής συντήρησης, ικανότητα επισκευής και συντήρησης μηχανών εμφιάλωσης γιαούρτης, γνώσεις ηλεκτρολογίας – μηχανολογίας και βιομηχανικού αυτοματισμού, γνώση αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Lower, καλή γνώση προγραμμάτων Η/Υ (MS Office, Autocad)
- Ψυκτικοί: Άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυκτικού ή Δίπλωμα Τεχνολόγου Μηχανολόγου Μηχανικού Τ.Ε.Ι, εμπειρία 3 – 5 χρόνων στη συντήρηση ψυκτικών και κλιματιστικών εγκαταστάσεων, ιδανικά σε βιομηχανικό περιβάλλον, εμπειρία στη διαχείριση ψυκτικών κυκλωμάτων αμμωνίας, επιθυμητή γνώση της αγγλικής γλώσσας
- Ηλεκτροσυγκολλητές: Άδεια άσκησης επαγγέλματος Ηλεκτροσυγκολλητή, εμπειρία 5 χρόνων σε ηλεκτροσυγκολλήσεις – προτιμώμενα σε βιομηχανικό περιβάλλον, ειδίκευση στις συγκολλήσεις ανοξείδωτου χάλυβα, γνώση των κανονισμών υγιεινής και ασφάλειας που σχετίζονται με τη βιομηχανία τροφίμων, ικανότητα ανάγνωσης και ερμηνείας τεχνικών σχεδίων
- Τεχνίτες Οικοδομικών Εργασιών: Εμπειρία 5 χρόνων σε εργασίες βαφής και επισκευών τοιχοποιίας και τοποθέτησης πλακιδίων, ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας σε ομαδικό περιβάλλον, υπευθυνότητα
- Υπάλληλοι Γενικών Καθηκόντων: Άδεια χειρισμού κλαρκ, επιθυμητό δίπλωμα Γ’ κατηγορίας, ικανότητα εκτέλεσης προγραμματισμένων συντηρήσεων, υπευθυνότητα, επιθυμητή γνώση της αγγλικής γλώσσας
Αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο e-mail: hr@mevgal.gr
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.
ΜΕΒΓΑΛ: Λίγα λόγια για την γαλακτοβιομηχανία
Η ιστορία ξεκινά το 1950, όταν ο Κωνσταντίνος Χατζάκος προερχόμενος από οικογένεια προσφύγων με μακρά παράδοση στη γαλακτοκομία, αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο ιδρύοντας τη ΜΕΒΓΑΛ και βάζοντας τον θεμέλιο λίθο για αυτό που θα ακολουθήσει στη συνέχεια.
Ασχολείται με τη συλλογή γάλακτος και γρήγορα στρέφεται και στη μεταποίηση, συγκεκριμένα την παραγωγή φέτας και κασεριού.
Το 1952 νοικιάζει στην οδό Φιλίππου στα Κουφάλια μια αποθήκη όπου οργανώνει το τυροκομείο που θα εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της Ελλάδας.
Το 1967 σηματοδοτεί η λειτουργία του νέου εργοστασίου στις παρυφές των Κουφαλίων, στον χώρο όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα.
Το 1971 ο ιδρυτής της ανταποκρινόμενος άμεσα στον νόμο 4085/60 περί υποχρεωτικής παστεριώσεως του γάλακτος και στήνει γραμμή εμφιάλωσης σε διαφανή φιάλη από πολυμερές υλικό. Καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να παραμερίσει χρόνιες παγιωμένες αντιλήψεις, καθώς τα περισσότερα νοικοκυριά έως τότε προμηθεύονταν το καθημερινό γάλα από τον γαλατά.
Το 1978, οδηγεί τη ΜΕΒΓΑΛ σε μια αλματώδη ανάπτυξη με την παραγωγή γιαουρτιού ευρωπαϊκού τύπου ενώ το 1985 είναι ο πρώτος βιομήχανος που κυκλοφορεί τυποποιημένα προϊόντα και τολμάει να εξάγει ελληνικά γιαούρτια και τυριά. Την αγάπη του για το γάλα, την πίστη του στους ανθρώπους και στους συνεργάτες του και το όραμά του για το μέλλον και τις καινοτόμες εξελίξεις, το κληροδότησε και στις επόμενες γενιές στις οποίες παρέδωσε τη σκυτάλη της ΜΕΒΓΑΛ.
Σήμερα, οι νέες γενιές της οικογένειας Χατζάκου βρίσκονται ήδη στο τιμόνι της εταιρείας και την οδηγούν με σιγουριά και αισιοδοξία στο μέλλον, ακολουθώντας τη μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση στον τομέα του γάλακτος.