Κρήτη: Νεκρή εντοπίστηκε η Ισραηλινή συγγραφέας που αγνοούταν
Τραγικό επίλογο είχε το θρίλερ αναζήτησης της 65χρονης συγγραφέα η οποία αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη (4/6) σε περιοχή της Ιεράπετρας Κρήτης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ η ισραηλινή συγγραφέας Μικέλ Πελέκ, βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή των Γουρνιών Παχιάς Άμμου. Το σώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από ψαρά της περιοχής, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τις αρχές, αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr.

Σύμφωνα με αξιωματικό της Αστυνομίας που μίλησε στην ΕΡΤ η σορός έχει ταυτοποιηθεί και ανήκει στην αγνοούμενη 65χρονη.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το λιμενικό, ενώ στο σημείο μεταβαίνει Ιατροδικαστής, ενώ θα ακολουθήσει νεκροψία νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.
- 18 λεπτά πριν Επικουρικές συντάξεις: Ο λόγος που οι αυξήσεις παραμένουν «παγωμένες» για 1,3 εκατ. συνταξιούχους
- 29 λεπτά πριν Καιρός σήμερα (05/08): Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες – Πού θα φτάσει τους 38 βαθμούς
- 37 λεπτά πριν Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026







