Κίσσαμος: Παραδόθηκε ο 23χρονος που δολοφόνησε συγγενή του σε γιορτή
Ο 23χρονος δράστης της δολοφονίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο χωριό Έλος, στον Κίσσαμο Χανίων, παραδόθηκε στις αρχές. Ο νεαρός χρησιμοποίησε πιστόλι διαμετρήματος 22 και σκότωσε τον 52χρονο συγγενή του, πλησιάζοντάς τον σε απόσταση περίπου ενός μέτρου και πυροβολώντας τουλάχιστον δύο φορές.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη μπροστά σε εκατοντάδες παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια πανηγυριού, ενώ τα αίτια φαίνεται να σχετίζονται με προσωπικές και οικογενειακές διαφορές, κυρίως γύρω από βοσκοτόπια και ζητήματα γης.
Το θύμα ήταν γνωστό στην περιοχή και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για περιστατικά βίας και καβγάδες.
Συγκλονισμένος από το περιστατικό δήλωσε ο γνωστός κρητικός καλλιτέχνης Νίκος Ζωιδάκης, ο οποίος συμμετείχε στη γιορτή και ανέφερε πως κατά τη διάρκεια του γλεντιού δεν υπήρξε κανένα σημάδι έντασης ή πρόβλεψης για την τραγική εξέλιξη.
- 1 ώρα πριν Ήμουν κι εγώ εκεί
- 1 ώρα πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις
- 1 ώρα πριν Δυτική Αττική: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Μάχη σε ΒΙΠΕ Μεγάρων, Ψάθα, Λούμπα και Άγιο Νεκτάριο









