Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Σωστή προετοιμασία + δωρεάν Μητρώο για τον διορισμό

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία

Σωστή προετοιμασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς και ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία Μητρώου -που είναι απαραίτητο για τον διορισμό- προσφέρει το workenter.gr.

Στην εποχή των οικονομικών δυσκολιών αφενός και στην ανάγκη των υποψηφίων να έχουν ίσες ευκαιρίες προετοιμασίας για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ αφετέρου το workenter,gr προχωρά σε μία μεγάλη προσφορά:

Κάνει δώρο στους υποψηφίους που θα πάρουν ένα από τα τρία πακέτα προετοιμασίας τη δημιουργία του Μητρώου ΑΣΕΠ για να γίνει η επίκληση των δικαιολογητικών την ώρα του διορισμού σε υπουργεία, δήμους, περιφέρειες και οργανισμούς.

Σημειώστε ότι στα τρία πακέτα για την καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων στην καλύτερη τιμή της αγοράς ισχύουν οι εκπτώσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

  • Έκπτωση 10% στις τιμές του πακέτου για όσους έκαναν προετοιμασία μαζί μας για τον διαγωνισμό της ΑΑΔΕ (1Γ/2022)
  • Έκπτωση 10% σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στο σύστημα ενημέρωσης "Διορισμός ΤΩΡΑ" με ετήσια συνδρομή

Η έκπτωση γίνεται αυτόματα με τη χρησιμοποίηση του ίδιου email που χρησιμοποιήθηκε για την ΑΑΔΕ ή τον "Διορισμό ΤΩΡΑ".

Το τρίπτυχο του workenter.gr για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ, που διασφαλίζουν την επιτυχία των υποψηφίων, είναι:

(1) Έγκυρη ενημέρωση: Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ειδήσεις και αναλύσεις που είναι χρήσιμες για όλους τους υποψηφίους

(2) Σωστή προετοιμασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς: Κανένας άλλος στον ανταγωνισμό δεν προσφέρει τα πιο πλήρη πακέτα ποιοτικής προετοιμασίας: δωρεάν βιβλιογραφία, επίκαιρες σημειώσεις καθηγητών, συνεχή online τεστ στα πρότυπα του ΑΣΕΠ για την εμπέδωση της ύλης, εκπαίδευση στο προωτοεμφανιζόμενο τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας από τους πλέον ειδικούς, εμπειρία στα ερωτήματα multiple choice, επικοινωνία με καθηγητές για επίλυση αποριών.

Ταυτόχρονα αυτή η πλήρης e-learning προετοιμασία έχει και την καλύτερη τιμή της αγοράς. Προσφέρεται σε τρία πακέτα των 300, 400 και 500 ευρώ. Επί αυτών των τιμών γίνονται οι προαναφερόμενες εκπτώσεις και δημιουργείται δωρεάν το απαραίτητο Μητρώο ΑΣΕΠ. Την προετοιμασία αναλαμβάνει το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις".

(3) Διορισμός: Όλη η απαραίτητη προετοιμασία με αιτήσεις και δικαιολογητικά για να πάρετε την πολυπόθητη θέση διορισμού.

Ανοίγει το σύστημα ΑΣΕΠ για αιτήσεις

Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων αρχίζει στις 2 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 του ίδιου μήνα.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και αφορά υποψηφίων των βαθμίδων εκπαίδευσης ΠΕ και ΤΕ.

Κάντε την αίτησή σας με το workenter.gr

Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr αναλαμβάνει να κάνει την αίτησή σας έγκυρα και ορθά για τη συμμετοχή σας στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (2Γ/2022).

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2Γ/2022" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και την βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ ή ΤΕ).

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050
  • 211 9555 022

Ξεκινήστε προετοιμασία

Ξεκινήστε την προετοιμασία για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2Γ/2022).

To workenter.gr σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", προσφέρουν περιορισμένο αριθμό θέσεων ποιοτικής προετοιμασίας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η προετοιμασία, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, περιλαμβάνει:

Κάντε τώρα εγγραφή

Κάντε τώρα εγγραφή στο πρόγραμμα περιορισμένων θέσεων πλήρους προετοιμασίας για όλα τα μαθήματα και τις 17 ενότητες της ύλης στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Τα πακέτα είναι:

  • Basic: 300 ευρώ
  • Dynamic: 400 ευρώ
  • Full Pack: 500 ευρώ

Στις τιμές αυτές δίνεται αυτόματη έκπτωση 10% σε όσους έκαναν προετοιμασία μαζί μας στον γραπτό της ΑΑΔΕ ή έχουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" του workenter.gr. Χρησιμοποιώντας το ίδιο e-mail γίνεται αυτόματα η έκπτωση επί της αρχικής τιμής των πακέτων.

Κάντε τώρα εγγραφή ΕΔΩ

Πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram