Σε μία ημέρα θα γίνουν οι γραπτές εξετάσεις - ΑΣΕΠ Γραπτός 2Γ/2022

Τι κρίνει την ημερομηνία

Σε μία ημέρα θα διεξαχθούν οι γραπτές εξετάσεις του πανελλήνιου διαγωνισμού (προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Γ/2022).

Έγκυρες πληροφορίες του workenter.gr αναφέρουν ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε μία μόνο ημέρα - και αυτή θα είναι Σάββατο.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν το πρωί στο πρώτο μάθημα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο δεύτερο.

Κατά συνέπεια η φημολογία που αναπαράγεται στο διαδίκτυο από ιστότοπους -οι οποίοι ουσιαστικά απέχουν από το ρεπορτάζ των προσλήψεων και απλώς κινούν την πληροφορία ως "ρουλεμάν"-, για διεξαγωγή εξετάσεων σε δύο ημέρες, Σάββατο + Κυριακή, είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Το ΑΣΕΠ δεν έχει κανένα λόγο, σύμφωνα με τα στελέχη του, να κάνει διαγωνισμό δύο ημερών, ενώ μπορεί να τον ολοκληρώσει σε μία.

Ο σοβαρότερος λόγος που θέλει το ΑΣΕΠ να κάνει τις εξετάσεις σε μία ημέρα είναι ότι, πιθανά, θα χρειαστεί μετακίνηση υποψηφίων κάποιων περιοχών σε άλλες που διαθέτουν εξεταστικά κέντρα.

Σημειώστε ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (ΚΕΔ), η οποία έχει ήδη συγκροτηθεί και ανακοινώνεται για λόγους απορρήτου, θα στήσει πάνω από 400 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Στο ερώτημα ποιο Σάββατο θα γίνει ο γραπτός διαγωνισμός, δεν υπάρχει απάντηση. Ο αστάθμητος παράγοντος είναι ο χρόνος διενέργειας των πρόωρων εκλογών.

Όποτε κι αν προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές ο χρόνος για προσλήψεις σταματάει από τη θυροκόλληση του Διατάγματος προκήρυξης εκλογών στη Βουλή μέχρι την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε αυτό το διάστημα διακόπτεται οποιαδήποτε διαδικασία που σχετίζεται με έκδοση προκηρύξεων και αποτελεσμάτων και διενέργειας διαγωνισμών για προσλήψεις στο Δημόσιο.

Ξεκινήστε άμεσα την προετοιμασία σας

Πλήρη προετοιμασία σε όλη την ύλη του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (ΑΣΕΠ 2Γ/2022) προσφέρει η κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις".

 • Τεστ πολλαπλών επιλογών (multiple choice) μέρα - παραμέρα
 • Σημειώσεις καθηγητών (σε περιεκτική μορφή)
 • Αποσπάσπαμα βιβλίων από την ύλη του διαγωνισμού
 • Πρόσθετο εκπιαδευτικό υλικό (παραπομπές, άρθρα)

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει προετοιμασία και στο τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας.

Διατίθενται τρία πακέτα προετοιμασίας:

 • Basic: 300 ευρώ
 • Dynamic: 400 ευρώ
 • Full Pack: 500 ευρώ

Κάντε την εγγραφή σας για την καλύτερη εκπαίδευση στην καλύτερη τιμή και για τις 17 ενότητες της ύλης. Μπείτε εδώ: https://panellinios22.workenter.gr/

Και τα τρία πακέτα περιλαμβάνουν, συνολικά, 6.125 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choice - online τεστ):

 • Στο πρόγραμμα Basic (300 ευρώ) έχουν ανέβει ήδη 25 online τεστ (1.250 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών).
 • Στα προγράμματα Dynamic (400 ευρώ) και Full Pack (500 ευρώ) θα μπουν από 2.500 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών μέχρι τις εξετάσεις
Σημειώστε:
 • Για το πρόγραμμα Basic η διαδικασία ενημέρωσης με πρόσθετο υλικό και tests θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2023
 • Για τα προγράμματα Dynamic και Full Pack η διαδικασία ενημέρωσης θα συνεχιστεί μέχρι τις εξετάσεις, όποτε αυτές γίνουν

Μεγάλη προσφορά

Όσοι αποκτήσουν ένα από τα τρία πακέτα εκπαίδευσης θα έχουν δωρεάν από το workenter.gr:

 1. Δημιουργία Μητρώου (ή επικαιροποίηση) στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ, (και),
 2. Συμπλήρωση και υποβολή αίτησης στη β΄ φάση του διαγωνισμού

ΣημαντικόΗ προσφορά (για δωρεάν δημιουργία Μητρώου και δωρεάν υποβολή 2ης αίτησης) περιλαμβάνει και όσους έχουν ήδη αγοράσει πακέτο προετοιμασίας από την "Επίγνωση".

Διαβάστε σας ενδιαφέρει:

Πώς κάνετε αγορά πακέτου

 1. Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
 2. Πατάτε το κουμπί «Μάθετε περισσότερα» στο banner που βρίσκεται ψηλά στο workenter.gr για την e-learning εκπαίδευση με την «Επίγνωσις»
 3. Πατάτε το κουμπί «Δείτε Περισσότερα»
 4. Κατεβαίνετε στα τρία προγράμματα
 5. Επιλέγετε ένα από τα τρία και πατάτε το κουμπί «ΑΓΟΡΑ»
 6. Βάζετε τα στοιχεία σας, κλικάρετε το Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου  και πατάτε το κουμπί «Αποστολή παραγγελίας»
 7. Αμέσως λαμβάνετε email επιβεβαίωσης πληρωμής
 8. Εντός δύο ημερών μετά την πληρωμή λαμβάνετε email από την «‘Επίγνωση» το οποίο περιλαμβάνει ενεργό link και μοναδικό κωδικό εισόδου
 9. Πατάτε το ενεργό link εισάγεται τον κωδικό σας και ξεκινάτε την προετοιμασία σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σε σχέση με την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα:

 • 211 9555 025
 • 211 9555 099
 • 211 9555 022

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram