Γραπτός ΑΣΕΠ: Ομαδικό πακέτο προετοιμασίας για όλους τους υποψηφίους

Μεγάλη προσφορά του workenter.gr

Μια σημαντική προσφορά που αφορά σε όλους τους υποψηφίους της προκήρυξης 2Γ/2022 προσφέρει το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο «Επίγνωσις».

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τη δύσκολη οικονομική περίοδο προσφέρουμε ομαδικά πακέτα προετοιμασίας σε υποψηφίους. Τα συγκεκριμένα πακέτα έχουν ειδική έκπτωση, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Το ομαδικό πακέτο ισχύει και για τα τρία προγράμματα προετοιμασίας (Basic, Dynamic, Full Pack).

Σε αυτό το εκπτωτικό, ομαδικό, πακέτο προστίθενται και τα προνόμια που ήδη έχουν ανακοινωθεί: δωρεάν Μητρώο και αίτηση για τη β΄ φάση του διαγωνισμού.

Το Ομαδικό πακέτο προετοιμασίας περιλαμβάνει:

 • Έκπτωση 10% για δύο υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία
 • Έκπτωση 15% για τρεις υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία
 • Έκπτωση 20% για τέσσερις και πάνω υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία

Παράδειγμα: Αν δύο υποψήφιοι θέλουν να πάρουν ομαδικό κάνουν τα εξής:

 1. Εκδηλώνουν το ενδιαφέρουν τους στέλνοντας μήνυμα στο [email protected] (με θέμα ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ) ή καλώντας στα τηλέφωνα: 211 9555 099, 211 9555 025, 211 9555 022, 211 9555 050.
 2. Σας δίνεται αριθμός λογαριασμού για την κατάθεση του συνολικού ποσού που αντιστοιχεί στην προετοιμασία των δύο ατόμων, αφαιρουμένης της έκπτωσης 10%. Παράλληλα στο ίδιο email αναγράφετε εσείς τα δύο (ή περισσότερα email) των υποψηφίων που θέλουν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία.
 3. Ακολούθως εντός της ημέρας ή το αργότερο την επομένη παίρνετε από την «Επίγνωσις» ενεργό λινκ και κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα προετοιμασίας

Ταχύρρυθμη προετοιμασία για 2Γ/2022

Το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις¨έχει επιλέξει ήδη ταχύρρυθμη, ποιοτική, προετοιμασία, προκειμένου να αποφευχθεί να συνεχισθεί και να ολοκληρωθεί η πλήρης εκπαίδευση - όποια και αν είναι η ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων.

Αυτή επιτυγχάνεται με:

 • Περιεκτικές σημειώσεις, 300 σελίδων, και για τα δύο μαθήματα
 • Συνεχή online τεστ στα πρότυπα ΑΣΕΠ τα οποία δίνονται στους υποψηφίους από την αρχή της διεξαγωγής τους

Ξεκινήστε άμεσα την προετοιμασία σας

Εάν θέλετε ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση στην ύλη της προκήρυξης 2Γ/2022 επιλέξτε ένα από τα τρία πακέτα προετοιμασίας που σας προτείνουν από κοινού το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις".

Διατίθενται τρία πακέτα προετοιμασίας:

 • Basic: 300 ευρώ
 • Dynamic: 400 ευρώ
 • Full Pack: 500 ευρώ

Κάντε την εγγραφή σας για την καλύτερη εκπαίδευση στην καλύτερη τιμή και για τις 17 ενότητες της ύλης. Μπείτε εδώ: https://panellinios22.workenter.gr/

Και τα τρία πακέτα περιλαμβάνουν, συνολικά, 6.125 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choice - online τεστ):

 • Στο πρόγραμμα Basic (300 ευρώ) έχουν ανέβει ήδη 25 online τεστ (1.250 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών).
 • Στα προγράμματα Dynamic (400 ευρώ) και Full Pack (500 ευρώ) θα μπουν από 2.500 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών μέχρι τις εξετάσεις
Σημειώστε:
 • Για το πρόγραμμα Basic η διαδικασία ενημέρωσης με πρόσθετο υλικό και tests θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2023
 • Για τα προγράμματα Dynamic και Full Pack η διαδικασία ενημέρωσης θα συνεχιστεί μέχρι τις εξετάσεις, όποτε αυτές γίνουν

Τα πλεονεκτήματα

Τα online test της "Επίγνωσης" καλύπτουν όλη την ύλη του διαγωνισμού, ενώ η προετοιμασία περιλαμβάνει εκπαίδευση στο τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας.

Σημειώνεται ότι το τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας ήδη το διδάσκει η "Επίγνωση" σε υποψηφίους στρατιωτικών σχολών και σε υπηρετούντες δημοσίους υπαλλήλους που επιθυμούν θέση προϊσταμένου.

Πώς κάνετε αγορά πακέτου

 1. Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
 2. Πατάτε το κουμπί «Μάθετε περισσότερα» στο banner που βρίσκεται ψηλά στο workenter.gr για την e-learning εκπαίδευση με την «Επίγνωσις»
 3. Πατάτε το κουμπί «Δείτε Περισσότερα»
 4. Κατεβαίνετε στα τρία προγράμματα
 5. Επιλέγετε ένα από τα τρία και πατάτε το κουμπί «ΑΓΟΡΑ»
 6. Βάζετε τα στοιχεία σας, κλικάρετε το Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου  και πατάτε το κουμπί «Αποστολή παραγγελίας»
 7. Αμέσως λαμβάνετε email επιβεβαίωσης πληρωμής
 8. Εντός δύο ημερών μετά την πληρωμή λαμβάνετε email από την «‘Επίγνωση» το οποίο περιλαμβάνει ενεργό link και μοναδικό κωδικό εισόδου
 9. Πατάτε το ενεργό link εισάγεται τον κωδικό σας και ξεκινάτε την προετοιμασία σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σε σχέση με την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα:

 • 211 9555 025
 • 211 9555 099
 • 211 9555 022

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram