«Έπεσε» το Taxis: Τι θα γίνει με τις φορολογικές δηλώσεις

«Έπεσε» το Taxis: Τι θα γίνει με τις φορολογικές δηλώσεις

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προβλήματα που οφείλονται στον αυξημένο όγκο αιτημάτων αντιμετωπίζει το Taxisnet, το οποίο εδώ και λίγη ώρα έχει “πέσει” δημιουργώντας προβλήματα σε φορολογούμενους και λογιστές οι οποίοι σπεύδουν τελευταία στιγμή να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Η τεχνική αυτή καθυστέρηση ενδέχεται να αποτελέσει και την αφορμή για το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για την παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, την οποία μέχρι σήμερα απέκλειε, καθώς ο  εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Οικονομικών, προχτές δήλωνε ότι αναμένονται να υποβληθούν 500.000 φορολογικές δηλώσεις μέχρι και την Παρασκευή που κλείνει το Taxisnet, εντούτοις, τα προβλήματα καθιστούν αδύνατη την υποβολή και άρα επιτακτική μία τουλάχιστον ολιγοήμερη παράταση.

Τεχνικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εφαρμογές για την υποβολή δηλώσεων νομικών και φυσικών προσώπων, με την κατάσταση να κορυφώνεται σχεδόν 24 ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων. Η πρόσβαση στις εφαρμογές είναι σχεδόν αδύνατη, καθώς εμφανίζονται συνεχώς μηνύματα λάθους κατά την είσοδο.

Η ΑΑΔΕ διαβεβαιώνει ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της λειτουργίας των εφαρμογών το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr