Δημόσιο

Υπ. Παιδείας (Ειδική Αγωγή): Επίσημη ανακοίνωση για ΤΕ, ΔΕ - Στο ΑΣΕΠ οι αιτήσεις

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής - Κανονικά η κατάθεση δικαιολογητικών (link)

Συνεχίζεται έως τη Δευτέρα 22 Ιουλίου η υποβολή δικαιολογητικών για τους εκπαιδευτικούς ΤΕ και ΔΕ στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την Ειδική Αγωγή, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Όπως αναφέρει το αρμόδιο υπουργείο, μετά την έγκριση της αρμόδιας Επιτροπής του Συμβουλίου της Επικρατείας στο αίτημα, συνεχίζεται από χθες Πέμπτη 27 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών των υποψήφιων εκπαιδευτικών κατηγοριών ΤΕ και ΔΕ στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την Ειδική Αγωγή.

Συγκεκριμένα:

  • Κατόπιν της σχετικής έγκρισης (αριθμ. 101/2019 Γνωμοδότηση) από την Επιτροπή του άρθρου 28 παρ. 4 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28) (συγκροτηθείσα με την υπ’ αριθμ. 141/15.4.2019 πράξη της Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας), συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών των υποψήφιων εκπαιδευτικών κατηγοριών ΤΕ και ΔΕ των αριθμ. 4ΕA/2019 και 5ΕΑ/2019 Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ, αντίστοιχα

Οι υποψήφιοι χρησιμοποιούν την ειδική αίτηση κατάθεσης δικαιολογητικών και ακολουθούν τις οδηγίες που είχαν οριστεί στην ανωτέρω πρόσκληση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση (27/6) του ΑΣΕΠ:

Πατήστε το κουμπί «Δείτε το έγγραφο» για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακόινωση του υπ. Παιδείας.