Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο Κωνσταντίνος Φλώρος, με τον όρο να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον Βασίλη Γραμμένο.
Ο ίδιος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας για το χθεσινό βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε στη Βουλή με τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλη Γραμμένο, μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος.
Υπενθυμίζεται ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής, που εκλέχθηκε με τους Σπαρτιάτες, κρατείτο από χθες στη ΓΑΔΑ μετά το επεισόδιο στη Βουλή, κατά το οποίο έπιασε από τον λαιμό τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.
Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Διαβάστε επίσης:
- 8 λεπτά πριν Πώς θα γίνει το νέο «κυνηγητό» της φοροδιαφυγής;
- 19 λεπτά πριν Καιρός: Οι 4 περιοχές που θα “χτυπήσουν” 37άρια
- 28 λεπτά πριν ΑΔΕΔΥ στηρίζει ΠΟΕ-ΠΦΥ: «Η υπεράσπιση της δημόσιας υγείας περνά μέσα από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων της»


















