Δημόσιο

1.963 προσλήψεις στα υπουργεία Άμυνας, Ναυτιλίας

Μόνιμοι, εποχικοί - ΛΙΣΤΑ

14/06/2019 | 10:29

Τον «χάρτη» 1.963 νέων προσλήψεων -με (και χωρίς) διαδικασίες ΑΣΕΠ- στα υπουργεία Ναυτιλίας και Εθνικής Άμυνας καταγράφει το workenter.

Οι νέες προκηρύξεις αφορούν θέσεις τόσο μόνιμων, όσο και εποχικών υπαλλήλων.

Ορισμένοι διαγωνισμοί ήδη έχουν ανακοινωθεί ή/και βρίσκονται σε διαδικασία εξέλιξης, ενώ άλλοι έχουν λάβει «πράσινο φως» για να εκδοθούν προσεχώς.

Πατήστε στους ενεργούς συνδέσμους των παρακάτω προκηρύξεων για να διαβάσετε αναλυτικά τα κριτήρια συμμετοχής, σημειώστε ειδικότητες και προθεσμίες κατάθεσης:

Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Σημαντικό 1Με βάση σχετική εγκύκλιο του υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης όλες οι προκηρύξεις θα εξελιχθούν αμέσως μετά την 7η Ιουλίου. 

Σημαντικό 2: «Οι διαδικασίες που είχαν ξεκινήσει πριν από την προκήρυξη των εκλογών διακόπτονται, ήτοι αναστέλλονται προσωρινά και συνεχίζονται αμέσως μετά την λήξη της αναστολής».

Σημαντικό 3: Για όσες προκηρύξεις έχει ήδη ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων αυτή αναστέλλεται προσωρινά και θα συνεχισθεί αμέσως μετά τις εκλογές για χρονικό διάστημα ίσο με αυτό της διακοπής. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν με τους φορείς.