Δημόσιο - ΑΣΕΠ

Προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη

Αιτήσεις έως 6 Δεκεμβρίου
01/12/2021 | 15:21

Στην πρόσληψη ενός υπαλλήλου προχωρά άμεσα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες έργου στον οικισμό Λητής και Μελισσοχωρίου του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο προσληφθείς θα υπογράψει 2μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Προβάδισμα στο διορισμό έχουν οι υποψήφιοι που θα τεκμηριώσουν μακροχρόνια ανεργία, (πρόσφατη βεβαίωση ΟΑΕΔ), εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, που αποκτήθηκε είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, και εκπληρώνουν σειρά κοινωνικών κριτηρίων: αριθμός ανήλικων τέκνων, πολυτεκνική ή τριτεκνική ιδιότητα, ΑμΕΑ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή από 2 έως 6 Δεκεμβρίου.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την προκήρυξη.

Σημαντικό: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ΤΩΡΑ», για να έχετε όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα και την περιοχή σας. Επιπλέον: αποκλειστικές προκηρύξεις, πληροφορίες και tips για τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Εγγραφή ΕΔΩ