Ιδιωτικός τομέας

Κρι Κρι: Αγγελίες για υποψηφίους δύο ειδικοτήτων

Σε Σέρρες και Ασπρόπυργο - Τα προσόντα

Η γνωστή βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων, Κρι Κρι, προσλαμβάνει προσωπικό δύο ειδικοτήτων σε Σέρρες και Ασπρόπυργο.
28/04/2021 | 07:11

Η κορυφαία βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων, Κρι Κρι, επιλέγει προσωπικό δύο ειδικοτήτων σε Σέρρες και Ασπρόπυργο.

Αναλυτικά:

  • Assistant Brand Manager (Σέρρες)

Προσόντα: Απόφοιτος σχολής Μάρκετινγκ ή Διοίκησης Επιχειρήσεων, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση (επιθυμητό), πολύ καλή γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ 

  • Brand Manager (Ασπρόπυργος)

Προσόντα: Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Μάρκετινγκ ή Διοίκησης, εμπειρία 4 χρόνων σε αντίστοιχη θέση,  εξειδικευμένες γνώσεις για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των πλάνων marketing, εμπειρία στη δημιουργία νέων προϊόντων (NPD) και παραγωγών προϊοντικών διαφημίσεων, άριστη γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού SAP και στατιστικών εφαρμογών, γνώση MS Office, πιστοποιημένες γνώσεις και πρακτικές ψηφιακού μάρκετινγκ

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η ιστορία ξεκινά πίσω… στο 1954, όταν ο Γιώργος Τσινάβος ιδρυτής της εταιρίας, άνοιξε ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες, το οποίο παρήγαγε και διέθετε παγωτά και είδη ζαχαροπλαστικής στην πόλη.

Οι πρώτες διανομές παγωτού γίνονταν με πλανόδιους πωλητές και ειδικά χειροκίνητα καροτσάκια που είχαν ως ψυκτικό μέσο τον πάγο και το αλάτι.

Τα παγωτά Κρι Κρι και ιδιαίτερα το Κασσάτο, ένα «ιδιαίτερο» παγωτό, βασισμένο στο πρόβειο γάλα με πολύ πλούσια γεύση, άρχισαν γρήγορα να αποκτούν φήμη και εκτός των ορίων των Σερρών.

Τη δεκαετία του ’60, τοποθετούνται τα πρώτα ηλεκτρικά ψυγεία με παγωτά στην αγορά των Σερρών, ενώ οι εγκαταστάσεις της μικρής έως τότε τοπικής εταιρίας μεταφέρονται σε νέους ιδιόκτητους χώρους, με την εταιρία να αποκτά την πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής παγωτού, σηματοδοτώντας έτσι την αρχή μιας νέας εποχής, καθώς μέχρι τότε η παραγωγή γινόταν με το χέρι.

Οι δεκαετίες ’80 και ’90, διαγράφουν τη μετέπειτα πορεία της εταιρείας, αφενός με την κατασκευή νέου εργοστασίου (1987), αφετέρου με την παραγωγή γιαούρτης, όταν ξεκινά η παραγωγή παραδοσιακού πρόβειου και αγελαδινού γιαουρτιού από φρέσκο γάλα του Νομού Σερρών και τέλος με τη δημιουργία υποκαταστήματος στην Αττική, δημιουργώντας έτσι με σταθερά βήματα ένα πανελλαδικό δίκτυο διανομής των προϊόντων της.

Το 2000, η Κρι Κρι καινοτομεί στην αγορά γιαουρτιού, λανσάροντας το «Σπιτικό», το πρώτο γιαούρτι σε οικογενειακή συσκευασία και γρήγορα κερδίζει τις πρώτες αναφορές στις έρευνες αγοράς.

Σήμερα, η Κρι Κρι μετά από 64 χρόνια επιτυχημένης εμπορικής πορείας και συνεχείς επενδύσεις συγκαταλέγεται πλέον στις πιο δυναμικές βιομηχανίες γαλακτοκομικών προϊόντων και στοχεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις αναπτυξιακές της προοπτικές, τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό.