Εκπαίδευση για τον γραπτό ΑΑΔΕ στο... φώτο φίνις

Ξεκινήστε τώρα online τεστ και προετοιμασία - Ο χρόνος επαρκεί, προλαβαίνετε!

Φωτοφίνις για τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ (ΑΣΕΠ 1Γ/2022) με τον οποίο θα προσληφθούν 822 μόνιμοι.

Απομένει ένας μήνας για τη διενέργεια των γραπτών εξετάσεων. Το διάστημα αυτό είναι αρκετό για να κάνουν οι υποψήφιοι online τεστ και μία γρήγορη προετοιμασία.

Αυτή τη μερίδα των υποψηφίων -της γρήγορης εκπαίδευσης στην τελική ευθεία- φροντίζει η συνεργασία workenter.gr - "Επίγνωσης" με την παροχή ολόκληρηρης της προετοιμασίας από τη στιγμή που ξεκίνησε, αλλά και όλων των τεστ που διενεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Οι υποψήφιοι του γραπτού διαγωνισμού της ΑΑΔΕ έχουν έστω και τώρα τη δυνατότητα ολιγοήμερης προετοιμασίας, προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στις γραπτές εξετάσεις της 22ας - 23ης Οκτωβρίου.

Η προετοιμασία περιλαμβάνει:

  • Βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή πάνω στην ύλη
  • Άρθρα και links για επίκαιρη ενημέρωση
  • Σημειώσεις καθηγητών
  • Online τεστ στα πρότυπα ΑΣΕΠ
  • Πρόσθετες σημειώσεις γραμμένες από τους καθηγητές
  • Προσομοίωση τεστ σε πραγματικές συνθήκες εξετάσεων ΑΣΕΠ

Ξεκινήστε εκπαίδευση - Προλαβαίνετε!

Ξεκινήστε σήμερα την εκπαίδευσή σας στο σύστημα πολλαπλών επιλογών (multiple choice) με το οποίο θα γίνει η επιλογή των 822 μονίμων υπαλλήλων στην ΑΑΔΕ (προκήρυξη 1Γ/2022).

Όσοι υποψήφιοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τη συγκεκριμένη μεθοδολογία εξέτασης, μπορούν τώρα να αξιοποιήσουν την κοινή προσφορά του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις" και να βελτιώσουν τη θέση τους.

Η πλατφόρμα της "Επίγνωσης" διάθετει πλήθος online τεστ που αποτελούν πιστή προσομοίωση των ερωτημάτων πολλαπλών επιλογών του ΑΣΕΠ.

Στους υποψηφίους θα δοθούν απαντητικά τετράδια στα οποία θα περιλαμβάνονται περί τις 100 ερωτήσεις για κάθε μάθημα. Κάτω από κάθε ερώτηση θα υπάρχουν τέσσερις πιθανές απαντήσεις.

Οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν, με x ή με v, τη σωστή απάντηση. Σε κάθε λανθασμένη απάντηση θα αφαιρείται βαθμός (που αντιστοιχεί στο 0,25 της σωστής απάντησης).

Δείτε πως είναι τα online τεστ στην πλατφόρμα του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις":

 

 

Μπείτε σήμερα κιόλας στην πλατφόρμα του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις" (πατήστε ΕΔΩ) για να ξεκινήσετε άμεσα την εκπαίδευσή σας στο σύστημα ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών (multiple choice).

Μην αφήσετε την υποψηφιότητά σας στην τύχη της. Εκπαιδευτείτε τώρα πάνω στο σύστημα ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών (multiple choice) με το οποίο θα γίνουν οι εξετάσεις.

Προλαβαίνετε! Μπείτε σήμερα κιόλας στην πλατφόρμα της Επίγνωσης

Σημαντικό: Έως το τέλος του τρέχοντος μήνα θα προστεθεί τμηματικά και νέο υλικό (online test) στην πλατφόρμα της "Επίγνωσης". Το νέο υλικό, το οποίο θα περιλαμβάνει δύσκολες ερωτήσεις, αφορά στους συνδρομητές του δυναμικού πακέτου (Dynamic).
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram