Διαγράφονται τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους

Διαγράφονται τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για διαγραφή προστίμων όσων πολιτών άνω των 65 δεν είχαν εμβολιαστεί έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Θα καταθέσουμε νομοθετική πρωτοβουλία για διαγραφή προστίμων όσων ηλικιωμένων δεν είχαν εμβολιαστεί. Ευθύνη μας να πείσουμε συμπολίτες μας να φθάσει παντού το εμβόλιο. Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με τον ιό. Ο ετήσιος εμβολιασμός πρέπει να γίνει ρουτίνα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε: Live η ενημέρωση του Υπ. Υγείας για τον κορωνοϊό

«Φέτος ο εμβολιασμός έχει πάει καλύτερα από πέρυσι, αλλά ο στόχος είναι να πάει ακόμα καλύτερα. Ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας για το θέμα το επόμενο διάστημα», πρόσθεσε. «Όταν μπήκαν τα πρόστιμα ήταν το ύστατο μέτρο που πήραμε σε κρίσιμη φάση της πανδημίας. Τώρα υπάρχει κανονικοποίηση», αναφέρθηκε κατόπιν από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr