ΑΣΕΠ - Γραπτός: Τι πρέπει να κάνετε και πότε (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Αποκαλύπτουμε το σχέδιο ΑΣΕΠ

Το σχέδιο του ΑΣΕΠ για τον διορισμό 6.000 και πλέον υποψηφίων, μέσω του γραπτού πανελλήνιου διαγωνισμού, αποκαλύπτει το workenter.gr.

Σύμφωνα με αυτό, επέρχονται ριζικές αλλαγές στη διαδικασία μόνιμου διορισμού πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Η διαδικασία μόνιμου διορισμού γίνεται πλέον σε δύο στάδια, το πρώτο από τα οπoία αφορά στη συμμετοχή στον γραπτό διαγωνισμό και το δεύτερο για τη συμμετοχή σε προκηρύξεις των φορέων (δήμοι, περιφέρειες, υπουργεία κλπ).

Η συμμετοχή των υποψηφίων στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό γίνεται πλέον υποχρεωτική για τη διεκδίκηση μόνιμης θέσης στο Δημόσιο.

Όλες οι προκηρύξεις που θα εκδοθούν από το 2023 και μετά θα αφορούν μόνο επιτυχόντες του πανελλήνιου διαγωνισμού.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΑΣΕΠ, ο γραπτός διαγωνισμός διενεργείται σε δύο στάδια:

(-) ΣΤΑΔΙΟ Α: Υποβολή αίτησης για τον γραπτό διαγωνισμό

 (Σημαντικό: οι υποψήφιοι δηλώνουν μόνο κλάδο, ειδικότητα και τα απαιτούμενα προσόντα συμμετοχής που                              είναι μόνο το πτυχίο ή και η άδεια άσκησης επαγγέλματος εκεί όπου απαιτείται)

(-) ΣΤΑΔΙΟ Β:

1η φάση: Υποβολή (νέας, διαφορετικής) αίτησης από τους επιτυχόντες του διαγωνισμούς για τις προκηρύξεις που θα εκδώσουν οι φορείς

(Σημαντικό: δηλώνονται μόνο προτιμήσεις θέσεων, προσόντα και ιδιότητες, χωρίς επισύναψη                                                         δικαιολογητικών)

2η φάση: Επισύναψη δικαιολογητικών και δημιουργία Μητρώου μετά από ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

(Σημαντικό:Τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται στην αίτηση της α φάσης, η οποία δεν επιτρέπεται να αλλάξει.                            Απλώς συμπληρωνεται με πιστοποιητικά).

Συγκρατήστε ότι μεταξύ πρώτου και δεύτερου σταδίου μεσολαβούν οι εξετάσεις οι οποίες διαμορφώνουν τον πίνακα επιτυχόντων.

Στην κατηγορία των επιτυχόντων ανήκουν όσοι έπιασαν τη βαθμολογική βάση, ανά μάθημα και συνολικά.

Πολύ σημαντικό:

Στη 2η φάση του σταδίου Β θα συμμετάσχουν πάνω από 20.000 υποψήφιοι. Τόσοι υπολογίζεται ότι θα λάβουν ειδοποίηση από το ΑΣΕΠ για αποστολή δικαιολογητικών, προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία του διορισμού.

  • Δείτε ΕΔΩ ένα σύντομο video της ΕΡΓΑΣΙΑ TV για να έχετε πλήρη εικόνα του διαγωνισμού όσον αφορά ειδικότητες, ποιοι και πώς συμμετέχουν, αλλά και τον χρόνο έκδοσης της νέας προκήρυξης.

Πλήρης προετοιμασία για τον πανελλήνιο διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Το workenter.gr -ενόψει του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού- έχει διασφαλίσει, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", περιορισμένο αριθμό θέσεων που θα διατεθούν σε τιμή κόστους προς τους υποψηφίους για πλήρη, σωστή και έγκαιρη προετοιμασία στα πρότυπα ΑΣΕΠ.

Σημαντικό: Η εκπαίδευση περιλαμβάνει προετοιμασία και στο τεστ αποτελεσματικότητας, το οποίο κρίνει κατά 50% το μόνιμο διορισμό.

Κάντε προεγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Δηλαδή, "καπαρώσετε" μία θέση προετοιμασίας. Η εγγραφή θα γίνει μόλις βγει  η προκήρυξη και έχετε πλήρη εικόνα.

Σημειώστε ότι το πακέτο προετοιμασίας που προσφέρεται έχει την καλύτερη τιμή στην αγορά, αλλά παράλληλα προσφέρει προετοιμασία και για τις δύο δεξαμενές άντλησης μονάδων: μαθήματα και τεστ αποτελεσματικότητας.

Κάντε τώρα προεγγραφή

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κάντε την προεγγραφή σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Στο θέμα του μηνύματος γράψτε τη λέξη "ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ" και στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.  

Με την έκδοση της προκήρυξης, όλοι όσοι έχουν κάνει προεγγραφή θα κληθούν πρώτοι, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, να κάνουν την επίσημη εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα υπάρχει σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

Εκπτώσεις

  • Έκπτωση 10% στην εγγραφή θα έχουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας "Διορισμός ΤΩΡΑ" που έχουν μηνιαία ή ετήσια συνδρομή έως 6/9/2022. Την ίδια έκπτωση θα έχουν όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στο "Διορισμό ΤΩΡΑ" από 7/9/2022 μέχρι την ημέρα εγγραφής στην πλατφόρμα της εκπαίδευσης.
  • Έκπτωση 10% για όσους έκαναν εγγραφή για την προκήρυξη 1Γ/2022 (γραπτός ΑΑΔΕ)
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram