ΑΣΕΠ: Αυτή είναι η σειρά έκδοσης τεσσάρων προκηρύξεων για μονίμους
Προσλήψεις για υποψηφίους ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ
Την σειρά έκδοσης τεσσάρων προκηρύξεων που αφορούν συνολικά 3.163 μόνιμες θέσεις καθόρισε το ΑΣΕΠ.
Από μέρα σε μέρα αναμένεται η έκδοση της πρώτης προκήρυξης μονίμων με την οποία εγκαινιάζεται ο νέος κύκλος των 3.163 προσλήψεων.
Οι τελευταίες πληροφορίες του workenter.gr αναφέρουν ότι:
- Η πρώτη προκήρυξη που θα εκδοθεί με αριθμό 8Κ/2024 αφορά στην πρόσληψη 2.237 μονίμων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ). Η προκήρυξη είναι έτοιμη και απομένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες γαι αν αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.
- Η δεύτερη προκήρυξη που θα εκδοθεί αφορά στην πρόσληψη 314 μονίμων υπαλλήλών στο ΟΦΥΠΕΚΑ του υπουργείου Περιβάλλοντος. Αφορά προσωπικό των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ
- Η τρίτη προκήρυξη που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ είναι αυτή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για την πρόσληψη 162 μονίμων υπαλλήλων (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ).
- Η τέταρτη προκήρυξη, που θα εκδοθεί σχεδόν ταυτόχρονα με την προκήρυξη του ΕΑΠ, αφορά στην πρόσληψη 450 μονίμων υπαλλήλων στο υπουργείο Πολιτισμού, αποκλειστικά της ειδικότητας ΔΕ Φυλάκων για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
ΑΣΕΠ: Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι
Οι υποψήφιοι οφείλουν να προετοιμάσουν τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να μπουν στη διαδικασία της επιλογής μέσω των νέων προκηρύξεων.
Ειδικά για την προκήρυξη των 2.237 ΔΕ δεν θα υπάρχει “δεύτερη ευκαιρία”, σε αυτό το εύρος θέσεων, το επόμενο 8μηνο.
Αξιοποιήστε τους συμβούλους του workenter.gr για δημιουργία έγκυρου Μητρώου και σωστής αίτησης. Θα τηρηθεί, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, αυστηρή σειρά προετεραιότητας για τους υποψηφίους.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν Μητρώο και αίτηση πρέπει να αποστείλουν στο email στο [email protected] μήνυμα ως εξής. Στο θέμα του email σας κάτι από τα παρακάτω:
- “ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΕΠ” ή
- “ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 8Κ/2024” ή
- “ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 8Κ/2024” ή
- “ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΦΥΠΕΚΑ” ή
- “ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΦΥΠΕΚΑ” ή
- “ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΑΠ” ή
- “ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΑΠ” ή
- “ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 450 ΦΥΛΑΚΕΣ” ή
- “ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 450 ΦΥΛΑΚΕΣ“
Και στο κείμενο του email σας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.
Όταν στείλετε email θα λάβετε ενημερωτικό έντυπο από τις υπηρεσίες του workenter.gr με τα απαραίτητα στοιχεία και έγγραφα που χρειάζονται για την δημιουργία ορθού Μητρώου και έγκυρης αίτησης.
Όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη δημιουργία ή επικαιροποίηση του Μητρώου τους, καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα από τις 9:30 π.μ έως τις 17:00 μ.μ:
- 211 9555 099
- 211 9555 025
- 211 9555 050
Και στο κινητό 690 8532 556 (από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ).